שרת או דומיין וירטואלי

• הוסף לסימניות
שלום רב
דבר ראשון, תודה רבה על העזרה הנפלאה בלב טוב, בכל עת.

האם שמעתם והאם אתם יודעים היכן ניתן לפתוח "שרת וירטואלי"?

דהיינו, שאפשר לפתוח שרת (ו/או דומיין), ולהשתמש בו למה שצריכים, ואחרי שבוע לסגור אותו, ולפתוח שוב שרת וירטואלי חדש, וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב111;1659112:
שלום רב
דבר ראשון, תודה רבה על העזרה הנפלאה בלב טוב, בכל עת.

האם שמעתם והאם אתם יודעים היכן ניתן לפתוח "שרת וירטואלי"?

דהיינו, שאפשר לפתוח שרת (ו/או דומיין), ולהשתמש בו למה שצריכים, ואחרי שבוע לסגור אותו, ולפתוח שוב שרת וירטואלי חדש, וכן הלאה.
ב- windows 8 יש את ה- hyper v שזה תוכנה מובנת במערכת ההפעלה ליצירת מכונות וירטואליות וכו' , יש שם את כל האופציות.

• הוסף לסימניות
לא צריך מכונה וירטואלית, אלא שרת ודומיין וירטואלי.

• הוסף לסימניות
hostinger.co.il
meta.co.il
זה לא מי יודע מה איכותי כל האתרי אחסון החינמיים

• הוסף לסימניות
למה חינמי? אני מוכן לשלם על זה ככל שידרש.

אני צריך בערך 10 שרתים (ו/או דומיינים), שאפשר מידי שבוע או שבועיים למחוק אותם, ולפתוח שוב 10 שרתים כאלו עם שמות אחרים.
אם ידוע לכם על דבר כזה אשמח מאוד, וזה יהיה לתועלת גדולה מאוד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתה מתכוין לדומיינים "רגילים" או " לתת דומיינים" כי דומיינים רגילים עולים 50 שקל לשנה ואין אפשרות לפחות ואין אפשרות לבטל.
אם אתה מתכוין לתת דומיינים אז אתה צריך שרת אחסון שתומך במספר בלתי מוגבל של תת דומיינים ואז אתה משלם על דומיין אחד ועל חשבון אחסון אחד שאתה בונה עליו את כל האתרים שלך.
אם תפנה אליי באישי אני יכול לעזור לך בנושא, יש לי ניסיון בחברה טובה שאני משלם 8 שקל בחודש, האתר(ים) שלי נמצא שמה.

הבהרה דומיין לדוגמא:
http://artil.co.il
תת דומיין:
http://forum.artil.co.il

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה שהשרת עצמו יהיה שונה, ולא רק כתובת הדומיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה