כללי שרת איחסון לאתרים שנבנו במיוז

• הוסף לסימניות
את האתרים שבניתי במיוז עד היום - אני מאחסן רק בשרת של ביזנס קטליסט, והסיבה היא - כדי לתת לקוח קצה עם שליטה רחבה יותר בעריכת האתר.

אבל - - -
האיטיות של ביזנס טקליסט הורגת אותי. אי אפשר להמשיך ככה.

אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בשרת איחסון חילופי לאתרים שנבנו במיוז.
אשמח לשמוע המלצות.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע
והאם זה אומר שאין ללקוחות אופציה למערכת ניהול תוכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;2383948:
אשמח גם לשמוע
והאם זה אומר שאין ללקוחות אופציה למערכת ניהול תוכן

בשרתי איחסון אחרים - אין ללקוחות אופציה לניהול תוכן.
אבל לפעמים שווה לוותר על ניהול תוכן על חשבון המהירות.

מי יושיע?

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך לפנות לשלומי קקון
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הוא אכסן את האתר שלי במיוז והמהירות גבוהה בלי השוואה

• הוסף לסימניות
על איזה שרת, פרטים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, תברר איתו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן. לי יש שם בחינם כבר תקופה ארוכה מאד.
אפשר גם לקבל שם דומיין חינם, אלא שבשביל זה תצטרך להתפשר שהסיומת לא תהיה com אלא 890m.com
אם מישהו פותח שם חשבון, אשמח אם יעשה זאת מהקישור הזה, כי אני יכול להרוויח מההפניות.

• הוסף לסימניות
מה מבחינת המהירות?

• הוסף לסימניות
באתר הנ"ל שהמלצתי על אחסון חינם, נהיתה לפני כמה חודשים מגבלה, שניתן להעלות קבצים רק דרך FTP
תקופה זה עבד בסדר, ודרך המיוז זה שדרג כל פעם את הקבצים שנעשו בהם שינויים ע"י FTP

יש שם אופציה רק לעדכן קבצים חדשים, או להעלות הכל מחדש.
אני תמיד בחרתי באופציה לעדכן, ותוך שניות הכל היה מסודר.

כעת כבר יומיים שאני מנסה, וזה נתקע כל הזמן עם ההודעה שאני מצרף.
כל פעם על קובץ אחר.
אני לוחץ Rsume ואז זה ממשיך עוד כמה קבצים ושוב נתקע, כך כמה וכמה פעמים, עד שבסוף זה נתקע ודי. ולא מעדכן.

היכן הבעיה? במיוז? בשרת?
איך פותרים אותה?

זו ההודעה שקופצת:

קבצים מצורפים

• AAA.png
    AAA.png
    KB 4.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הבעיה נפתרה ע"י FTP באמצעות תוכנת FileZilla
התוכנה הנ"ל היא בעברית, והיא גם מאפשרת לנקות/למחוק/להוסיף תיקיות או קבצים מהשרת המארח, (כגון קבצים שהועלו על מנת להעבירם ע"י קישור, ואכמ"ל), ובעצם נותנת את כל אפשרויות 'מנהל הקבצים2' שנחסם באתר הנ"ל למשתמשים החינמיים.

• הוסף לסימניות
תן לנו לראות לדוגמא אתר שבנית במיוז, והעלת אותו לשרת הנ"ל.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה