שרת הורדות מוצלח

• הוסף לסימניות
אם מעלים קובץ לדרופבוקס, אחרי כמות מסויימת של הורדות זה נחסם לזמן מה. וכנ"ל בהרבה שרתים שנחסמים אם יש מידי הרבה הורדות [לא עומדים בעומס].

לאיזה שרת אפשר להעלות קובץ בכדי שיורידו אותו מליוני פעמים, בלי שיחסם השרת?

• הוסף לסימניות
ניסית גוגל דוקס? גם יש הגבלה?
אם מוכנים לשלם, אז אפשר לקנות אחסון (מתחיל מ2 דולר לחודש).

• הוסף לסימניות
מוכנים לשלם.
נאמר שהקובץ שוקל ג'יגה אחד. ונאמר שיש 100,000 הורדות.
מחפש שרת שיכול לעמוד בעומס ללא תקלות.

• הוסף לסימניות
100,000 הורדות תוך כמה זמן? תוך יום? תוך שנה?
אם תקחו מקום באחסון שיתופי רגיל, ותעמיסו עליו, מן הסתם יבקשו מכם להסתלק משם (משום שזה תוקע את כל האתרים השכנים, שממוקמים באותו השרת).
אם אכן יהיה עומס גדול, אני ממליץ לקחת שרת יעודי. מקום שאני ממליץ עליו - https://www.kimsufi.com/en/
שם תקבלו 100 Mbps וזה שלכם לגמרי, תעשו אם זה מה שאתם רוצים, אף אחד לא יגיד כלום. אני מניח שהשרת ב5 יורו יספיק בשביל זה, אף כי שוב, תלוי מאוד כמה הורדות אתם רוצים ביום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1669545:
100,000 הורדות תוך כמה זמן? תוך יום? תוך שנה?
תוך יום.

נכתב ע"י s976;1669545:
100,000
אם אכן יהיה עומס גדול, אני ממליץ לקחת שרת יעודי. מקום שאני ממליץ עליו - https://www.kimsufi.com/en/
שם תקבלו 100 Mbps וזה שלכם לגמרי, תעשו אם זה מה שאתם רוצים, אף אחד לא יגיד כלום. אני מניח שהשרת ב5 יורו יספיק בשביל זה, אף כי שוב, תלוי מאוד כמה הורדות אתם רוצים ביום.

אז השרת הזה באמת מתאים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין לדעת, מה זה הדבר הזה, שיש 1000 הורדות ביום של קובץ של ג'יגה.
אבל אם אכן זה כך, לפי החישוב שלי שרת כזה לא יתחיל להסתדר עם העומס.
זה יוצא שהשרת צריך להעלות משהו כמו 1000 מגה בייט לשנייה.
היכולת של השרת שציינתי, היא אמנם גבוהה, אבל היא מסתכמת ב100 מגה ביט לשנייה בלבד.
אם כן, צריך קצת יותר מ-80 שרתים כאלה ואתם מסודרים (בתנאי שהגולשים יהיו מסודרים, יגשו להורדה לפי התור, ויתפרסו על פני 24 שעות בצורה אחידה) :D

אולי טעיתי בחישוב? תקנו אותי.

• הוסף לסימניות
אם יש לך אתר עם 100,000 כניסות ביום (כמה מליונים בחודש), כנראה שאתה כבר יודע לא מעט על שרתים, ואני באופן אישי אשמח להכיר אותך ולדבר ביזנס.

אם אין לך בכלל אתר, אני מציע שתתחיל, כשתגיע ל1,000 כניסות ביום, תעדכן, נעזור לך לתכנן הלאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה