שרת המיילים שלי הפסיק לשלוח, בלי שום התראה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
לקוחות שולחים לי מיילים, למה אני לא מגיב? והגבתי כבר לפני שבוע! מתברר ששרת המיילים שלי (justhost שהתמזג לתוך bluehost) הפסיק לשלוח מיילים בלי התראה. אני כן מקבל מיילים, ולכן לא שמתי לב. המיילים מופיעים בתיקיית דואר יוצא אך המקבל לא קיבל. מה אני עושה? עוזב את השרת?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
לקוחות שולחים לי מיילים, למה אני לא מגיב? והגבתי כבר לפני שבוע! מתברר ששרת המיילים שלי (justhost שהתמזג לתוך bluehost) הפסיק לשלוח מיילים בלי התראה. אני כן מקבל מיילים, ולכן לא שמתי לב. המיילים מופיעים בתיקיית דואר יוצא אך המקבל לא קיבל. מה אני עושה? עוזב את השרת?
בדקת שהדומיין לא נכנס לרשימה שחורה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כותב לי שאני ברשימה של UCEPROTECTL3
זה המידע שהוא נותן:

אם אתם משתמשים ב-UCEPROTECTL2/L3, יש לכם כתובת IP מספק האינטרנט שלכם שנמצאת בטווח מוניטין גרוע (כלומר, כל טווח כתובות ה-IP חסום כתוצאה מכך שהספק מארח ספאם).

אז נטפרי או 019 הוא הבעיה? כי הוא הספק. ורק לי יש את הבעיה הזאת? היתה אמורה להיות להרבה אנשים.

• הוסף לסימניות
רוצה לשלוח לי את פרטי הדומיין בפרטי שאבדוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה