ששת ימי הבריאה ושבת

• הוסף לסימניות
עבודות שאהבתי מאוד, ב"ה. נהנת להתבונן בהם שוב.

קבצים מצורפים

• 6 days small for share.jpg
    KB 743 · צפיות: 17
  • shabath for share.jpg
    KB 909.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ואוו

• הוסף לסימניות
ממש יפה הסגנון והביצוע.
במקור הציורים מחולקים, נכון?
כי בשבת היה לי קצת קשה להבחין בהתחלה שזה מורכב מכמה והיה נראה לי משהו לא הגיוני.
אח"כ כשהבנתי, זה היה נראה מוצלח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1957285:
ממש יפה הסגנון והביצוע.
במקור הציורים מחולקים, נכון?
כי בשבת היה לי קצת קשה להבחין בהתחלה שזה מורכב מכמה והיה נראה לי משהו לא הגיוני.
אח"כ כשהבנתי, זה היה נראה מוצלח :)

תודה. הציורים לא מחולקים. הם מחוברים. את צריכה לראות את זה מודפס. החלוקה יוצאת ממש יפה.
הלקוחה רצתה שיראו את כל הנושאים של שבת: הדלקת נרות, קידוש, סעודת שבת והבדלה. יכול להיות גם שאת רגילה להסתכל מימין לשמאל. ובגלל שהציורים האלו לחו"ל זה צויר משמאל לימין. גם ששת ימי הבריאה בהתחלה ציירתי מימין לשמאל ואחכ לבקשת הלקוחה שיניתי את הסדר.

• הוסף לסימניות
השבת, מיוחד!
ביצוע מעולה לשילוב כל הנושאים יחד.

• הוסף לסימניות
מאד אוהבת את הסגנון הזה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות! ותודה רחלי (את עוקבת ותיקה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1957335:
תודה. הציורים לא מחולקים. הם מחוברים. את צריכה לראות את זה מודפס. החלוקה יוצאת ממש יפה.
הלקוחה רצתה שיראו את כל הנושאים של שבת: הדלקת נרות, קידוש, סעודת שבת והבדלה. יכול להיות גם שאת רגילה להסתכל מימין לשמאל. ובגלל שהציורים האלו לחו"ל זה צויר משמאל לימין. גם ששת ימי הבריאה בהתחלה ציירתי מימין לשמאל ואחכ לבקשת הלקוחה שיניתי את הסדר.

דווקא לכיוון שמתי לב.
הצבע פשוט דומה בכולם.
בשונה מימי הבריאה שממש קל להבחין.

• הוסף לסימניות
מקסים והקומפוזציה בשבת-אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1957253:
עבודות שאהבתי מאוד, ב"ה. נהנת להתבונן בהם שוב.

במציאות התמונה יצאה לך יפה פי מליון.
הייתי בהגשה והיה מדהים לראות.

מחכה לראות עוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1958049:
במציאות התמונה יצאה לך יפה פי מליון.
הייתי בהגשה והיה מדהים לראות.

מחכה לראות עוד!

תודה אורית!

• הוסף לסימניות
הסגנון שלך מהמם :)

• הוסף לסימניות
וואו זה מיוחד! אהבתי את בקבוק הבדולח על שולחן השבת

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי מאד את הקומפוזיציה והפרספקטיבה המענינת. ובכלל את הסגנון! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה! איזה נחמדות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה