שש ימים....

• הוסף לסימניות
מהמם אבל חסרים לי הצבעים :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
הלכלוך על הלחי...קצת מדגדג בעין.

• הוסף לסימניות
תמונה רכה ומקסימה, בפעם הבאה כדאי לך ליצור עומק שדה רדוד כדי שהרקע לא יהיה מקושקש מידי.

אגב, שישה ימים...

• הוסף לסימניות
תודה התמונה לפני עריכה
(חוץ משחור לבן וטיפלה חידוד אבל זה בקטנה)

זה לא לכלוך זה ברק
כנראה מהפלורוסנט....

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1502808:
מהמם אבל חסרים לי הצבעים :)

השחור לבן כי הצבעים לא ממש התאימו והכבידו על העין...
זה צולם חובבני בלי תאורה
(רק חלון בלבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1502814:
השחור לבן כי הצבעים לא ממש התאימו והכבידו על העין...
זה צולם חובבני בלי תאורה
(רק חלון בלבד)

ופלורוסנט...

• הוסף לסימניות
צילום יפה מאוד ותינוקת מהממת.
יש אויר מיותר מעל הראש

• הוסף לסימניות
תפיסה ופוזינג מאד יפים...!! :)

השחור לבן קצת 'כבד' מידי . מאד כהה ונטול קונטרסט.
והפוקוס....פספוס רציני.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• nnew.jpg
    KB 235 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1502855:

כן, כתבת "תאורת חלון בלבד" אז זה גם פלורוסנט...
ממליצה לך בפעם הבאה לכבות את האור ולשים קאפה\מראה גדולה מהכיוון השני, מקביל לאור, ע"מ לקבל תאורה רכה בלי כתמים וצללים.
אם את מעונינת, אני יכולה לשלוח לך תמונה שצילמתי בתאורת חלון בלבד, שהרפלקטור היה מסעד של כיסא שמנת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1502927:
כן, כתבת "תאורת חלון בלבד" אז זה גם פלורוסנט...
ממליצה לך בפעם הבאה לכבות את האור ולשים קאפה\מראה גדולה מהכיוון השני, מקביל לאור, ע"מ לקבל תאורה רכה בלי כתמים וצללים.
אם את מעונינת, אני יכולה לשלוח לך תמונה שצילמתי בתאורת חלון בלבד, שהרפלקטור היה מסעד של כיסא שמנת...

אשמח מאד!

חוץ מזה לא כל כך יכולתי לעשות כהמלצתך משום שהאור בחוץ היה חלש מדי בשביל לסגור את האור בחדר
את איך זה חורף עד שזזים היום נגמר
אם הייתי עושה כמו שאמרת התמונה היתה יוצאת מכת חושך ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1502888:
בעזרת ה' יתברך.

תמונה מקסימה!

הצעת עריכה:

צפה בקובץ המצורף 223643

תודה רבה לכל העוזרים
תודה על הביקורת
תודה שאתם נותנים לי הזדמנות ללמוד מגדולים ממני
שמבינים פי מליון ממה שאני מבינה בצילום

(ואני בקושי מבינה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה