שתוף בפרויקט גמר

• הוסף לסימניות
שמחה להציג בפניכם את עבודת הגמר שלי.
היה מהנה מאד להכין אותה,
למרות שזה לקח שעות רבות.....
אשמח לשמוע את חוות דעתכם החשובה והמקצועית.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! ממש מגניב לראות פתאום כל כך הרבה עבודות גמר. אשריכן חרוצות!
הייתי עושה אולי קצת עיקום בטקסטורה של השטיח שבתמונה 4 כדי להראות מימדיות שבחדר, חוץ מזה נראה מאוד יפה, מושקע וצבעוני.
(דרך אגב, בתמונה 5...הוא רוסי?)

• הוסף לסימניות
חמוד לראות בבת אחת כמות כזו של עבודות מושקעות

השיער של האמא- מגניב!!!
בחירת צבעים יפה

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2193843:
הייתי עושה אולי קצת עיקום בטקסטורה של השטיח שבתמונה 4 כדי להראות מימדיות שבחדר, חוץ מזה נראה מאוד יפה, מושקע וצבעוני.
(דרך אגב, בתמונה 5...הוא רוסי?)

צודקת בקשר לעיקום הטקסטורה בשטיח, עשיתי עם זה המון ניסיונות ולא הצלחתי להגיע למשהו שהשביע את רצוני, אז לבסוף זה נשאר כך.:rolleyes:

ובתמונה 5 הוא הונגרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2193872:
השיער של האמא- מגניב!!!
בחירת צבעים יפה

תודה רבה, כיף לקבל מחמאות.:)

• הוסף לסימניות
מקסים!
אני לא צירת אבל בתמונה השניה הילדה על האבא קטנה מידי לידו, לא?

• הוסף לסימניות
ורד, נהדר שהעלית! ניסיתי לדמיין את העבודת גמר שלך אבל המציאות עולה על הדימיונות שלי פי כמה...
אוהבת מאד את הצביעה שלך, והציור של האם הבוכה - בעיני, מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י night;2195624:
ורד, נהדר שהעלית! ניסיתי לדמיין את העבודת גמר שלך אבל המציאות עולה על הדימיונות שלי פי כמה...
אוהבת מאד את הצביעה שלך, והציור של האם הבוכה - בעיני, מושלם!

תודה:)תודה:)תודה:)
כיף לשמוע, בטוחה שגם שלך יצאו נהדר (לפי מה שכבר ראיתי) בהצלחה בבוא הזמן!

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי את זה
מושקע ביותר!!
עד לפרטים הקטנים!
והצביעה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
ורד, טוב לראות אותך גם כאן!!! :)
אמרתי לך את דעתי החמה והחיובית,
את מעבירה הבעות בצורה שנוגעת בלב.

• הוסף לסימניות
שירי, תודה על המחמאות,
חזרתי מחופשה ושמחתי לפתוח ולקרוא אותן.
וזו ההזדמנות לומר לך שוב תודה על ההשתתפות ביום ההגשה,
הניתוח, הפרגון והמשוב שלך היו נהדרים.

• הוסף לסימניות
איך פספסתי?!
עבודה נהדרת ורד!
שמחתי להקיר אותך! ונהניתי ללמד אותך!
מאחלת לך שפע הזמנות בקבוב!
והמון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה