שתיים שהם ארבע+שתיים

• הוסף לסימניות
וואו ...מקסים
ממש אהבתי את השניה
בנות בובות....

• הוסף לסימניות
אשמח לתת ביקורת לתמונות
את הלוגו תשמרי לפורום עיצוב גרפי, כרגע הוא פשוט מסתיר את התמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1576459:
אשמח לתת ביקורת לתמונות
את הלוגו תשמרי לפורום עיצוב גרפי, כרגע הוא פשוט מסתיר את התמונות.

עם רק זה הביקורת, כנראה אני במצב טוב...
אפשר ביקורת בונה בצילום עצמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1576460:
עם רק זה הביקורת, כנראה אני במצב טוב...
אפשר ביקורת בונה בצילום עצמו
זה בלתי אפשרי, הלוגו מסתיר...
(אחרי שתערכי:
הצבעים בתמונה הראשונה קרים מדי, יש משהו לא מחמיא בצורה שהילדות יושבות, נראה לי גם חשיפת חסר.)

• הוסף לסימניות
והתמונה השניה יפה מאד.
אבל-
א. הלוגו ממש מציק. אם את כל כך מפחדת,פשוט אל תעלי את התמונה הזו...
ב. אחרי יישור- תיהיה מושלמת פי כמה._ הקו של הרצפה מפריע שהוא עקום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1576503:
והתמונה השניה יפה מאד.
אבל-
א. הלוגו ממש מציק. אם את כל כך מפחדת,פשוט אל תעלי את התמונה הזו...
ב. אחרי יישור- תיהיה מושלמת פי כמה._ הקו של הרצפה מפריע שהוא עקום...

בקשר ליישור התמונה-תודה על ההערה, אתקן זאת.
בקשר ללוגו- אני משאירה לעצמי את הזכות מתי לעלות תמונות. ולמי שזה ממש מציק, מוזמן בקלות לעבור לנושא הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1576530:
בקשר ללוגו- אני משאירה לעצמי את הזכות מתי לעלות תמונות. ולמי שזה ממש מציק, מוזמן בקלות לעבור לנושא הבא.

המעירים לגבי הלוגו העירו רק לטובתך,
מאד מאד קשה עד בלתי אפשרי להתרשם בצורה כזו...
לאחר מאמץ בהתעמקות, התמונה השניה נראית כממש טובה ומיוחדת, אך במבט ראשון 2התמונות לא מרשימות, וזה לא בזכות עצמן,
אלא בגלל הלוגו שקופץ מאד לעין וממש ״מציק״.
את לא חייבת להסיר, אבל לפחות להבהיר ולהזיז למיקום פחות משמעותי בתמונה, כדי שיוכלו להתרשם כראוי. הרי זו המטרה שהעלית, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1576540:
המעירים לגבי הלוגו העירו רק לטובתך,
מאד מאד קשה עד בלתי אפשרי להתרשם בצורה כזו...
לאחר מאמץ בהתעמקות, התמונה השניה נראית כממש טובה ומיוחדת, אך במבט ראשון 2התמונות לא מרשימות, וזה לא בזכות עצמן,
אלא בגלל הלוגו שקופץ מאד לעין וממש ״מציק״.
את לא חייבת להסיר, אבל לפחות להבהיר ולהזיז למיקום פחות משמעותי בתמונה, כדי שיוכלו להתרשם כראוי. הרי זו המטרה שהעלית, לא?

אוקי, הצפה בקובץ המצורף 233578צלחת לשכנע אותי {כמובן שאין לעשות שימוש בתמונה }

• הוסף לסימניות
רחלי עכשיו שהוזזת את הלוגו...
תמונה יפה ומיוחדת.....

• הוסף לסימניות
התמונה השניה יפה אבל חסר לי אור.

• הוסף לסימניות
רקע מיוחד מאוד ואביזרים יפים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה