דרוש מידע שתילים בירושלים

• הוסף לסימניות
האם אפשר להכנס למשתלה של ערבים ולקנות שתילים? יש סיכוי /יש בעיה אם זה "שמור ונעבד" מיהודים?
אני מכירה אחת ליד המחסום של פסגת זאב, לכיוון הכביש שיוצא לתל ציון, ולא יודעת אם אפשר ללכת אליה. וגם מבחינה בטחונית. זה כביש שרוב הנוסעים בו יהודים.

• הוסף לסימניות
האם אפשר להכנס למשתלה של ערבים ולקנות שתילים? יש סיכוי /יש בעיה אם זה "שמור ונעבד" מיהודים?
אני מכירה אחת ליד המחסום של פסגת זאב, לכיוון הכביש שיוצא לתל ציון, ולא יודעת אם אפשר ללכת אליה. וגם מבחינה בטחונית. זה כביש שרוב הנוסעים בו יהודים.
החיים שווים קצת יותר משתילים אצל ערבים..
צריך לבדוק שהערבים הם אלה שגידלו את השתילים ולא קנו אותם מספקים גדולים בישראל

כך לפחות אמר לי הגנן שלנו שהוא יהודי דתי בתשובה לשאלתי "למה שלא תביא שתילים מערבים"

• הוסף לסימניות
בעצם שאלתי, כי נכנסתי למשתלה אחרת (בית חנינא) ושאלתי את הערבי מהיכן השתילים, והוא ענה לי שזה מיהודים. חשבתי שאולי מנסה למצוא חן בעיני, שזה סחורה איכותית, יהודית, ולכן אמר. אבל אם גם הגנן שלך אומר את זה, אז יש דברים בגו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה