כללי שתילת טקסט מעומד בגרפיקה

• הוסף לסימניות
אני מוציאה כעת ברכונים, דברתי עם מעמד של הומינר שיארגן לי את הטקסט, עד כמה שידוע לי , אני אמורה לשלוח לו את הגרפיקה והוא אמור לשתול בה את הטקסט, הוא טען לי שאינו מתמצא בזה, בד"כ שול את העימוד לפי ההזמנה ב=pdf ואני שותלת, בעבר עשיתי "השתלה" בפוטושופ והטקסט לא יצא חד, מישהו יודע איך שותלים כדי שיצא חד?
ולגבי המחיר, עבור שלושה עמודים בגודל 7*11 כל אחד עם טקסט ברכת המזון בקש 130 ש"ח, זה סביר?
ושאלה אחרונה, כיצד מגיעים למעמד מקצועי? השוק הים מוצף...

• הוסף לסימניות
תשמרי את הpdf לeps ואח"כ תפתחי בכל תוכנה וקטורית רק לא פוטושופ, וזה יוצא ממש וקטורי.

• הוסף לסימניות
שתילה באינדיזיין.
הרקע בדף אב (עדיף) ומעל זה Pdf של הטקסט. כך זה נשאר וקטורי וזו השיטה לשלב גרפיקה עם טקסט.

לגבי המחיר, סביר בהחלט.
גם אם בסטנדרט עולה עמוד אחד 3-4 דולר, ברור שאף אחד לא יעמד עמוד בודד ב4 דולר. יש מחיר מינימום. בפרט אם הוא מעמד את זה בתג, אחרי שהוא הכין קובץ סגנון לעמוד אחד או שניים, הוא כבר יכול לעמד עם זה בקלות גם 100 עמודים, והעבודה הקשה היא להכין את העימוד ולא כמות העמודים.

• הוסף לסימניות
מישהו ליידע אותי עוד, אולי להפנות לפרום המעמדים בתג?

• הוסף לסימניות
מה שגרף כתב כל מילה פנינה. אין לי מה להוסיף עליו.

חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
ברור שלא לשתול את הטקסט בפוטושופ!
תעשי את כל הגרפיקה בפוטושופ ותביאי לאינדיזיין שם תביאי למישהו שמבין בטיפוגרפיה לסדר לך את הטקסט.
לגבי המחיר כתבו פה שזה הגיוני.
לבי האשכול הנוסף שפתחת "אין התיחסות" לא תמיד יש מה להגיב, את שאלת משהו כללי מישהו ענה לך כבר, אז לא כל אחד מוצא לנכון לחזור על מה שאמרו לך בלשון קצת שונה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
;)איזה אשכול???
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני עושה משהו 'לא חוקי' הכי פשוט ואני מרויחה מזה שאני רואה את הצבעים טוב אני שומרת שכבה אחת psd ומיבאת קובץ זה לקורל משתילה שם טקסט וסוגרת לpdf וסוף סיפור.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים, בעיקר לגרף, עזרת לי מאד.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה המקום אבל זה בהחלט הזדמנות להודות לחיים /פרוג על עבודתו און ליין לשמירה על מקצועיות הפורום, ושיהיה עניני ומתומצת.

• הוסף לסימניות
ישנה גם אפשרות להשתמש עם פיצטופ לשילוב Pdf עם Pdf
ואם כבר הוזכר הפיצטופ, אולי ידוע לכם היכן משיגים אותה עבור אקרובט 7.

• הוסף לסימניות
אני מצטרף לדברי "חיים" מה שכתב על גרף תודה רבה גרף

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי Tali25.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלאכה;50758:
ואם כבר הוזכר הפיצטופ, אולי ידוע לכם היכן משיגים אותה עבור אקרובט 7.

תוריד גירסת נסיון מהאתר שלהם. אח"כ נסתדר.

• הוסף לסימניות
אגב, על 8 זה לא עובד טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה