כללי שתי כריכות, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אם הספר בלי ניקוד, נראה לי שהניקוד בכריכה מיותר.
אני קונה את ראשונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;1083802:
אם הספר בלי ניקוד, נראה לי שהניקוד בכריכה מיותר.
אני קונה את ראשונה...
הניקוד מיועד כנראה לקהלים שאינם בקיאים לא בנביא ולא ב'לכה דודי'...
וגם בעיני מצאה חן הראשונה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!!
אהבתי את הכוכב שבין השם של הספר לשם המחברת, הוא יחסית קטן ושולי, אבל מוסיף!

הפרחים מאחורה מיותרים, ונראה לי שכדאי להוריד את הגוש טקסט מאחורה קצת יותר ללמטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1083842:
הניקוד מיועד כנראה לקהלים שאינם בקיאים לא בנביא ולא ב'לכה דודי'...

ניקוד נועד להעצים את התחושה שזה ציטוט מהתנ"ך, וגם מאפשר לי משחק בצבעים בתוך המשפט.
ב"ה, קהל היעד יודע גם זה וגם זה...

• הוסף לסימניות
אני דווקא התחברתי למנוקד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1084174:
ניקוד נועד להעצים את התחושה שזה ציטוט מהתנ"ך, וגם מאפשר לי משחק בצבעים בתוך המשפט.
ב"ה, קהל היעד יודע גם זה וגם זה...
האם אין הספר מיועד לכל הציבור? הוא מגזרי בדווקא? אין בדעתכם להפיץ אותו בכל שוקי הספרים, גם החילוניים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1084378:
האם אין הספר מיועד לכל הציבור? הוא מגזרי בדווקא? אין בדעתכם להפיץ אותו בכל שוקי הספרים, גם החילוניים?

תודה על התגובה,
הספר נועד לתפוצה פנימית במשפחה, כך שזה אכן לא נועד לקהלים הרחבים שציינתם.

• הוסף לסימניות
השני מקסים על כריכה רכה.
כך זה התלבש לי במבט ראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה