שתי מחשבים אינטרנט אחד

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך לחבר שתי מחשבים נייד עם אינטרנט אונקי אחד??

• הוסף לסימניות
ניתן לחבר ברשת בין המחשבים והאונקי יהיה מחובר לאחד מהם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
האם האונקי הוא אהאינטרנט (סטיק של אינטרנט)?
אם לא הכי טוב כמו שפרסומן (כמובן) במקרה שזה חיבור קבוע, אפשר לחבר את ישירות לראוטר (בד"כ יש חיבור USB) כך שגם שמחב אחד יהיה כבוי עדין יהיה אפשר להשתמש.

• הוסף לסימניות
כן יש לי אונקי אינטרנט

• הוסף לסימניות
החיבור אונקי בראוטר זה רק למדפסות בד"כ

• הוסף לסימניות
חבר אחד מהם לאינטרנט והגדר אותו כHotSpot

• הוסף לסימניות
בבקשה בלי WIFI

• הוסף לסימניות
למחשבים אין WIFI פעיל.

ותשתדל בבקשה לתת את המקסימום פרטים בתשובתך כך יהיו יותר קל לכוון ולעזור.

• הוסף לסימניות
סליחה אבל אני קצת חלש באינטרנט אולי יכולים להזביר לי יש לי אינטרנט אונקי כשר מחברת סלקום ושתי מחשבי נייד ואני רוצה שתהיה לשניהם אינטרנט דרך האינטרנט אונקי איך????

• הוסף לסימניות
קח את המחשב שכבר כן מחובר ותגדיר אותו כנקודה חמה.

COMPRIS?;)

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה נקרא רשת הוד הוק, וכך מחשב אחד הופך להיות כעין ראוטר והמחשב השני קולט אותוץ
במקרה וניתקת את הWIFI הפתרון לדעתי הוא לקנות כבל רשת מוצלב וכך שני המחשבים יחוברו ביניהם בלי קשר לאינרנט ואז ללחוץ על שני החיבורים ביחד לחצן ימני ולבחור באופציה של גשר, אני מקווה שזה נכון..

• הוסף לסימניות
אז מה שאתה אומר שאני יחבר השתי מחשבים רק עם קבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה