דרוש מידע שתי עבודות בחודש אחד, צריך תיאום מס?

• הוסף לסימניות
שלום, אשתי עברה עבודה באמצע חודש שעבר, וקבלה תלושים משתי המעסיקים.
צריך לעשות תיאום מס? ואיך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו עשיתי לעצמי. ממש קל ונוח. כאן באתר של רשות המיסים.
צריך את המספר "תיק ניכויים" של 2 המעסיקים, מופיע בתלוש.
ואז מנפיקים אישור שנשלח במייל. וצריך לשלוח אותו למעסיקים.

כדאי גם לעשות תיאום ביטוח לאומי. זה בנפרד, שלא יחייבו כמו מדרגות גבוהות.

• הוסף לסימניות
שלום, אשתי עברה עבודה באמצע חודש שעבר, וקבלה תלושים משתי המעסיקים.
צריך לעשות תיאום מס? ואיך עושים את זה?
2 עבודות בשנה לועזית אחת צריך, גם אם אחת רק ב1/1 והשניה ב31/12 בלבד.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מי שבעבודה העיקרית המשכורת גבוהה קצת מ 7,522 שח (מה שראיתי בביטוח לאומי) ועובדת בעוד עבודה האם יש למה לעשות תיאום ביטוח לאומי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אבל איך בכלל נרשמים לרשות המס???? (בלי אשראי) אני כבר אוחז בניסיון האחרון מישה יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מי שבעבודה העיקרית המשכורת גבוהה קצת מ 7,522 שח (מה שראיתי בביטוח לאומי) ועובדת בעוד עבודה האם יש למה לעשות תיאום ביטוח לאומי?
תודה מראש
כן,
כדי שלא ינכו דמי ביטוח לאומי גבוהים מהנדרש,
כמו כן תיאום מס כדי שלא יגבו 47% מס

• הוסף לסימניות
היי,
קופצת על האשכול,
עד מתי תקף תיאום מס שעשיתי ב 2024?
תודה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא תקף ל2025,
שעושים את התיאום מס לקראת סוף שנה הם לפעמים שולחים הודעה שזה תקף גם ל2025,

• הוסף לסימניות
כן,
כדי שלא ינכו דמי ביטוח לאומי גבוהים מהנדרש,
כמו כן תיאום מס כדי שלא יגבו 47% מס
תיאום מס עשיתי, אני שואלת לגבי תיאום ביטוח לאומי כי כתוב שם שעושים רק מי שהמשכורת העיקרית היא מתחת 7,522 ובמקרה שלי זה יותר גבוה השאלה האם בכ"א יש למה לעשות האם יש דרגות בזה? וכמו"כ האם יש חשיבות לכמה השכר במקום השני ובסה"כ בשתי העבודות ביחד?
תודה!

• הוסף לסימניות
תיאום מס עשיתי, אני שואלת לגבי תיאום ביטוח לאומי כי כתוב שם שעושים רק מי שהמשכורת העיקרית היא מתחת 7,522 ובמקרה שלי זה יותר גבוה השאלה האם בכ"א יש למה לעשות האם יש דרגות בזה? וכמו"כ האם יש חשיבות לכמה השכר במקום השני ובסה"כ בשתי העבודות ביחד?
תודה!
אם המשכורת מעל 7,522 אין צורך בתיאום ביטוח לאומי,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה