כללי שתי עצות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
חברים יקרים יש לי שתי שאלות, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד!

1. כשאני מקבל קובץ מוורד עם הערות שוליים תחתוניות, כהגדרת ברירת מחדל, ההערות מופיעות אחת מתחת לשניה בצורה כזו:

כיצד אני הופך את הערות השוליים שיוצגו באותה שורה, בצורה הבאה:

2. איך מגדירים כלל כזה שיגרום לתחילת השורה השניה בפיסקה לזוז לימינה עד להתחלת המילה השניה בשורה השניה, בצורה הבאה [כמו שעושים בתג]:

ראובן שמעון ולוי הם בניו הראשונים של יעקב אבינו.
יהודה, אשר על שמו נקראים בני ישראל יהודים,
הוא הבן הרביעי של יעקב אבינו עליו השלום.

אשמח לעזרתכם, בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה השניה זו התצוגה המבוקשת

יהודה, אשר על שמו נקראים בני ישראל יהודים,

• הוסף לסימניות
משום מה הוא לא מציג לי

------ יהודה, אשר על שמו נקראים בני ישראל יהודים,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1513313:
------ יהודה, אשר על שמו נקראים בני ישראל יהודים,

זה נקרא חלון
תחפש פה בפורום הדרכה ליצירת חלון

• הוסף לסימניות
על השאלה הראשונה, אין אפשרות כזו מובנית באינדיזיין.
תמתין עד שיכנסו בעלי הסקריפטים, יש להם פתרון לזה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1513334:
על השאלה הראשונה, אין אפשרות כזו מובנית באינדיזיין.
תמתין עד שיכנסו בעלי הסקריפטים, יש להם פתרון לזה.

בהצלחה

לצערי לא.
אין פתרון אמיתי בסקריפטים, רק כל מני אילתורים. בכל מקרה היחיד שידוע לי שפועל על הערות "חיות" הוא זה:
http://translate.google.com/transla...://www.kahrel.plus.com/indesign/scriptui.html

• הוסף לסימניות
הסקריפט המדובר לא יכול לעזור באופן רציף, אלא באופן נקודתי.
הדרך הנכונה במקרה הנ"ל היא להפריד את הערות השוליים [לצערנו.....]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1513889:
מדריך ליצירת חלון באינדזיין
https://www.dropbox.com/s/asszws8d5d88pvr/הדרכה לעשיית חלון בטקסט.avi?dl=0
רק להערה
אני ממליץ לעשות את החלון הדבר אחרון, מפני שהוא מכביד מאוד על אינדזיין והקובץ מתחיל לעבוד מאוד לאט

נ"ב:
ניתן לרכוש סקריפט שעושה חלון בשיטה הנ"ל, אך מכניס אותה רק לפסקאות עם מספר שורות רצוי ומעלה.
מחירו 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה