כללי שתי שאלות באינדיזיין CS5

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשים את מספר הפרק למעלה בדפי האב ביחד עם שם הספר ומספרי העמודים.

האם יש אפשרות לסדר שהמספר ישתנה אוטומטית לפי הפרק שבו נמצאים?
כי אם יש 70 פרקים, אי אפשר לסדר 70 עמודי אב.
איך עושים זאת?

ושאלה נוספת, ליד הפרק אני רוצה לשים תמונה. אותה התמונה ליד כל פרק.
האם יש אפשרות לצרף אובייקט לסגנון פסקה? אם לא, איך עושים זאת?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;885526:
אני רוצה לשים את מספר הפרק למעלה בדפי האב ביחד עם שם הספר ומספרי העמודים.

האם יש אפשרות לסדר שהמספר ישתנה אוטומטית לפי הפרק שבו נמצאים?
כי אם יש 70 פרקים, אי אפשר לסדר 70 עמודי אב.
איך עושים זאת?

ושאלה נוספת, ליד הפרק אני רוצה לשים תמונה. אותה התמונה ליד כל פרק.
האם יש אפשרות לצרף אובייקט לסגנון פסקה? אם לא, איך עושים זאת?

תודה מראש

1.תני במאסטר כותרת משתנה שתיקח את שם הפרק.
2. אי אפשר אוטומטית לחבר אוביקט לסגנון,אך אפשר בקלות עם חיפוש והחלפה, כמו בסרטון שהעלתי לא מזמן. ואפנה אליו שוב:
http://db.tt/mfpFW2XN

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;885541:
1.תני במאסטר כותרת משתנה שתיקח את שם הפרק.
2. אי אפשר אוטומטית לחבר אוביקט לסגנון,אך אפשר בקלות עם חיפוש והחלפה, כמו בסרטון שהעלתי לא מזמן. ואפנה אליו שוב:
http://db.tt/mfpFW2XN

איך אני עושה כותרת משתנה, שלוקחת את שם הפרק?
תודה ולגבי הוספת תמונה, זה כבר פחות בעייתי.
תודה על הסרט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;885574:
איך אני עושה כותרת משתנה, שלוקחת את שם הפרק?
תודה ולגבי הוספת תמונה, זה כבר פחות בעייתי.
תודה על הסרט

במסטר, שימי במסגרת טקסט, משתנה מלל(text variables) ששמו. Runniing header. ובהגדרות שלו,שנמצאות באותו איזור משהו כמו define בחרי את הסגנון פסקה של שם הפרק.

• הוסף לסימניות
התיקונים שלך עזרו כי לא היה לי נעים להגיד לפני כן, שאני לא מבינה מה כתוב בכלל.
עכשיו הבנתי וזה עובד.
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה