כללי שתי שאלות לא קשורות אך אין לי את מי לשאול (מותר?!)

• פותח הנושא seven
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
[FONT=&quot]שלום לכולם[/FONT][FONT=&quot]!
[/FONT][FONT=&quot]מצטער אם זה לא הזמן והמקום, אך כנל בכותרת[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT]
[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]איך שולחים בג'ימייל מייל בקיצורי מקשים?? יש לי את הלינק המצורף בו יש את כל הקיצורים בג'ימייל בצורה מובנת, חוץ מהשליחה. אולי רק אני [/FONT][FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot]ועוד..) לא הבנתי, אשמח אם תוכלו לעזור[/FONT][FONT=&quot]. http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=iw&answer=6594 [/FONT][FONT=&quot] (שימו לב שבהגדרה "שלח הודעה" כתוב במקשי הקיצור "ולאחר מכן".. לא הבנתי איזה מקש קרוי "ולאחר מכן[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT]")
[FONT=&quot]2. [/FONT][FONT=&quot]איך והיכן אפשר לערוך (להמיר, "לחתוך", להוסיף וכו') קובץ של [/FONT][FONT=&quot]mp3[/FONT][FONT=&quot]?? יש לי, לצורך העניין, שיחה ארוכה מוקלטת ובאמצע יש הפסקה. אני מעוניין לחתוך את ההפסקה ושתשאר השיחה בלי מקטעים (לדוגמ' כנל, שואל בגדול על עריכה של [/FONT][FONT=&quot]mp3[/FONT][FONT=&quot])[/FONT]

[FONT=&quot]תודה רבה רבה למגיבים ולמעוניינים לעזור! תזכו למצוות! :)
7
[/FONT]

• הוסף לסימניות
1.
טאב+אנטר

2.
הרבה תוכנות. ממה שיש לך מובנה בתוך הווינדאוס, זה ה: Windows Movie Maker

• הוסף לסימניות
1. את צריכה להפעיל את אופציית השימוש בקיצורי מקשים, בהגדרות תחת כללי, לסמן: "הפעל קיצורי מקישם"
כדי לשלוח יש ללחוץ על טאב ואנטר. (המקש "לאחר מכן" הוא כנראה איזשהי טעות בהדרכה בעברית)
2. אני עושה את זה עם מובי מייקר, פשוט וקל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי יש תוכנה שנקראת :Sound Forge 9.0 Portable
היא מצוינת לקבצי מוסיקה והקלטה אבל לא לסרטים.
ניתן לחתוך בה הקלטות וכן להמיר קבצים לכל מיני סיומות וסגירות שונות.
אני ממליצה על התוכנה מאד. היא קלה, ברורה וכייף לעבוד אתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה