שתי שאלות על הטמעת וידיאו

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.
יש לי באתר שלי כמה סרטונים ואני מאחסן אותם ביוטיוב כי זה סטרימינג הרבה יותר איכותי מאחסון לבד, הבעיה היא שמסוננים לא יכולים לראות את הסרטונים, יש דרך לעשות שאם הסרטון מיוטיוב לא נטען אז יוצג הסרטון שמאוחסן אצלי, כמו שיש דרך להכניס טקסט למקרה שהiframe לא עולה?
עוד שאלה זה איך אני יוצר חלון קופץ של סרטון יוטיוב שכשלוחצים על צפה בהדגמה זה ייפתח הסרטון, הצלחתי בינתיים לעשות רק שיקפוץ החלון כשהדף נטען בעזרת תוסף לגומלה?
הדף הבעייתי זה http://artil.co.il הלחצן די למעלה בעמוד.

• הוסף לסימניות
יש לי סוג של רעיון אני רק צריך קצת עזרה ליישם את זה.
אני ייצור קובץ שמכיל שורה אחת, רק את הקוד הטמעה של גוגל (הiframe)
אני יכתוב קוד בPHP שעושה include ויעטוף את זה בהתניה של else ו if
שאם הקובץ ההוא שווה לfalse (דהיינו שהוא מוציא דף ריק) אז הדף יעשה include לקובץ אחר שבקובץ ההוא אני יכניס את הוידיאו השני.
אני עושה את זה ככה כי עד כמה שזכור לי PHP לא יכול להתמודד ישר עם iframe
PHP:
<?php$youtube="./includes/iframeyoutube.php";$selfhoted="./includes/iframvideo.php";if $youtube=true{        include ("$youtube")}else{    include ("$selfhosted")};>

קבצים מצורפים

• includeyoutube.html
    174 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אפשר בJS לבדוק בקלות אם חסום ואז לשים תוכן אחד בHTML.
תכתוב סקריפט שמושך מידע מדף youtube. אם יש שגיאה או המידע חסר, תעשה replace, קל במיוחד בjQuery אבל לא כ"כ קשה בלעדיו.

אם לא מדובר בקובץ גדול, אז בכל מקרה שים באתר שלך תגיתvideo ושים על השרת שלך את הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1639621:
אפשר בJS לבדוק בקלות אם חסום ואז לשים תוכן אחד בHTML.
תכתוב סקריפט שמושך מידע מדף youtube. אם יש שגיאה או המידע חסר, תעשה replace, קל במיוחד בjQuery אבל לא כ"כ קשה בלעדיו.

אם לא מדובר בקובץ גדול, אז בכל מקרה שים באתר שלך תגיתvideo ושים על השרת שלך את הקובץ.
תודה.
צודק עכשיו אני אוחז שאני חייב שפת צד לקוח כי בPHP הוא תמיד יחשוב שאין בעיה בקובץ.
מה אתה מתכוין לתגית video? אתה מתכוין בשביל מנועי חיפוש?
אני יצטרך ללמוד קצת JS.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה