כללי שתי שאלות

• הוסף לסימניות
בס"ד בר"ה

שאלה ראשונה, שכחתי איך עושים את זה
באילוס כשיש לי טקסט טהטקסט יורד שורה אז הוא עושה לי - ואז יורד כדוגמא: כדו-
מא

איך מבטלים את זה? (האילוס שלי בעברית).

שאלה שניה, אני צריך לבנות למישהו עלון לפרשת שבוע (רק את העיצוב)
והוא בכל שבוע יכניס טקסט, איך אני עושה את זה? באופן כזה שזה יהיה שמור לו בPDF והוא יוכל לשנות את הטקסט?

תודה רבה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
1. לבטל את הV באפשרויות טקסט על המילה "מיקוף" נמצא באחת מחלוניות הטקסט.
2. אם הוא עומד להכניס את הטקסט בוורד, אתה צריך לשמור כjpeg ,
אם הוא מכניס באחת מהתוכנות הגרפיות אתה יכול לשמור בpdf רגיל והוא יוכל לפתוח ולערוך..

• הוסף לסימניות
coolpix, תודה רבה. ראיתי לדוגמא קובץ PDF כשפותחים אותו אפשר להוסיף טקסט בתוך בתוכנה Adobe Reader גם מבלי להכנס לאילוס או לאינדי. כדוגמא בקובץ המצורף.

קבצים מצורפים

• הסכם שימוש.pdf
    KB 173.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lelor;711695:
coolpix, תודה רבה. ראיתי לדוגמא קובץ PDF כשפותחים אותו אפשר להוסיף טקסט בתוך בתוכנה Adobe Reader גם מבלי להכנס לאילוס או לאינדי. כדוגמא בקובץ המצורף.

זה באמת הפליא אותי. איך באומת עושים את זה?
חכמני נא.

• הוסף לסימניות
זה קובץ pdf אינטרקטבי, מייצרים את זה באינדזיין .

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• המדריך ליצירת כפתור אינטראקטיבי «.pdf
    1.1 MB · צפיות: 19
  • mail.rar
    KB 55.4 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה