עזרה שתי תקלות תוך כמה שעות בפלאפון שיאומי דחוף פתרון אם יש!

• הוסף לסימניות
תקלה ראשונה שפתאות ללא הודעה מוקדמת לא שומעים אותי יש בעיה בדיבורית
חיברתי אוזניות פתאום אני מגלה שנשאר הסימן של החיבור של האוזניות ואני גם לא יכול לשמוע
נורא ואיום גם עלה יקר וגם דפוק
למישהו בכל אופן יש פתרון (אמנם היה על זה אשכולות קודמים אשמח שתכתבו נטו פתרונות ולא דעות)
דחוף !!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בקשר לחיבור של האוזניות חיברתי וניתקתי וכרגע זה הסתדר אבל זה יכול לחזור
אבל בקשר לזה שלא שומעים אותי האם למישהו פעם קרה כזה דבר והצליח לתקן?

• הוסף לסימניות
באופן כללי מדובר ב'באגים' ולא במשהו בהגדרות.

ההצעה היא לכבות ולהדליק, אולי לחבר בלוטות' ולנתק וכדו'.

אם תפתור בדרך אחרת - נא פרסם לתקנת הרבים.
תודה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי בקשר לאוזניות זה כרגע הסתדר (על אף של מובטח שלא יחזור)
אבל בקשר לדיבורית זה בעיה מסתמא במגעים וזה לא נפל לי לפני (אולי פעם) השאלה אם זה בר תיקון בקלות או שכבר לא שווה לתקן?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי בקשר לאוזניות זה כרגע הסתדר (על אף של מובטח שלא יחזור)
אבל בקשר לדיבורית זה בעיה מסתמא במגעים וזה לא נפל לי לפני (אולי פעם) השאלה אם זה בר תיקון בקלות או שכבר לא שווה לתקן?
לי מחזיק שיאומי עם בעיות קלות כבר שנה וחצי.

לא מצאתי מכשיר שאין בו בעיות כאלו ואחרות, כך שחבל לשלם על חדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי גם קרה בשיאומי את הקטע עם האוזניות לא ברור איך זה קרה ולא ברור איך זה הסתדר אבל אותי שמעו רק עם רמקול אפשר לנסות.
הבעיה אצלי כרגע בדיבורית בטלפון עצמו לא באוזניות
(הענין עם האוזניות כרגע הסתדר)

• הוסף לסימניות
עם האזניות זה קורה בד"כ בגלל שהחיבור של המטען זה אותו חיבור כמו של האזניות
אז לפעמים זה יוצר בעיה במגעים
כשזה קורה - פשוט לשים על רמקול ולהכניס ולהוציא כמה פעמים מהמטען (ככה נתנו לי טיפה לאותה בעיה מזמן. העפתי את הפלאפון הזה..)

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש לי את אותה בעיה
מראה כאילו יש אוזניות ושומעים רק ברמקול
אם משהו מכיר פתרון דחוףףף

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש לי את אותה בעיה
מראה כאילו יש אוזניות ושומעים רק ברמקול
אם משהו מכיר פתרון דחוףףף
1. לנקות את החור ההטענה עם מברשת שינים ( יבשה כמובן ) או משהו דומה .
2. להכניס ולהוציא כמה פעמים את הכבל המקורי של הפלאפון .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה