איזו עיר?בעלי צריך לעשות שתל בשן+ כתר
קיבל הצעת מחיר של 3200 ש"ח
מכירים מקום זול/ מסובסד/ מקור מימון לאברכים?
אשמח על כל מידע!
נמאס כבר לשלם על שיניים...........
בית שמשאיזו עיר?
תודה על התגובהזול בסופו של דבר שווה זול
במחלקת שיניים בהדסה המחירים ממש זוליםבעלי צריך לעשות שתל בשן+ כתר
אשמח על כל מידע!
מספיק מקצועי?מרפאת שיניים של הקופה
למה יש לך דרך לבדוק אם רופא הוא מקצועי מספיק?מספיק מקצועי?
בד"כ סומכת עליהם רק לשיננית וסתימות
אשמח לשמוע דעתכם על מכבידנט
אני עשיתי בשנה האחרונה שתל במכבידנט ואני מאוד מרוצהמספיק מקצועי?
בד"כ סומכת עליהם רק לשיננית וסתימות
אשמח לשמוע דעתכם על מכבידנט
יש כמה דרכים לבדוק: המלצות מאנשים שטופלו אצל אותו רופא (אנשים שלא קשורים לאותו רופא ואין להם אינטרס להמליץ וכו)למה יש לך דרך לבדוק אם רופא הוא מקצועי מספיק?
איך אפשר ליצור קשר איתם?העיקר לא לא לא להזניח!
אצל הסטודנטים בהדסה יש לי ניסיון עם ילדים. הטיפול מסור ומקצועי אבל תיקחו בחשבון - א י ט י ולוקח הרבה זמן. אין לי מושג מה עם מבוגרים.
מספר ששמור אצלי ממודעה שפורסמה לפני זמן רב ומתפרסמת מדי תקופה, על קבוצה להוזלת טיפולים לאברכים.בעלי צריך לעשות שתל בשן+ כתר
אשמח על כל מידע!
מספר ששמור אצלי ממודעה שפורסמה לפני זמן רב ומתפרסמת מדי תקופה, על קבוצה להוזלת טיפולים לאברכים.
052-7196515
למיטב זכרוני מדובר בטיפול ע"י רופא בשם יצחקוב, בבני ברק.
אז נסיתי לברר, גם פה בפורום, ולא הצלחתי לקבל מידע.
בסוף לא נזקקתי לזה ב"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים