- הוסף לסימניות
הוא התכוון לומר שהוא רופא יקר! הפיל את זה עליך.אולי שזה לא היה בשתי שיניים צמודות.
אכן, הוא אמר לי שאני ילד יקר...
הוא התכוון לומר שהוא רופא יקר! הפיל את זה עליך.אולי שזה לא היה בשתי שיניים צמודות.
אכן, הוא אמר לי שאני ילד יקר...
אז אצלי על 3. הצעה של 30K. והוא לא עשה עלי רושם מקצועי במיוחד. הייתי ביעוץ אצל כמה, ועל מה שאחרים אמרו לי (גם רופא כירורגי) , לא בטוח שיחזיק, לא כדאי שם. הוא אמר שאפשר הכל. והמחיר שלו משתנה משום מה, היחיד שלא הסכים לתת הצעת מחיר או כוון לפני שאשלם על ייעוץ, ואצפה בסרט על השיטה שלו במשך חצי שעה וכו'חחח
אני הייתי צריך לעשות שני שתלים (בשתי שיניים לא צמודות) והצעת המחיר היתה 27,200!!! אמיתי!!!
איך הוא אמר לי? אתה ילד יקר... (לא הסכים להוריד שקל אחד שחוק)
ד"ר טייב בנימין - מנסיון.
עבודה עדינה ומדוייקת.
במודיעין עילית - ביודנט.
ממליצה.
רופא מצויין, לא זוכר אם עשינו אצלו שתלים או דברים אחרים, אבל הוא באמת נהדר.מודיעין עילית - הכי טוב לי..
קיבלת המלצות מאחרים לפני שטיפלת אצלו?
לפני כמה שנים עשית את השתל?
הוא עושה עם לייזר?ממליצה גם כן לשתלים מנסיון אישי על ד"ר בנימין טייב, ביו דנט.
עבודה יסודית וטובה, ויש לו אחריות גם כמה שנים לאחר הטיפול.
מקפיץ!ד"ר מושיחוב מכנפי נשרים מישהו עשה אצלו שתלים?
והמחיר? יותר זול משטרן?עשיתי אצל ד"ר רובין מהמרפאה של ד"ר גדליה מרדכי שטרן ברחביה.
לפני 3.5 שנים.
נכון לעכשו מרוצה מאד ב"ה.
אם אני זוכרת נכון, שילמתי בערך 6000 שח.והמחיר? יותר זול משטרן?
ואיך פונים אליהם? דרך שטרן?
תודה על המידע המפורט!אם אני זוכרת נכון, שילמתי בערך 6000 שח.
את יכולה לבדוק מולם מה התעריפים אצל שטרן ואצלו, אבל נראה לי שהוא זול משמעותית.
אמא שלי עשתה אצלו שיקום פה שלם כמה שנים לפני, ומרוצה גם היא- היא שלחה אותי אליו.
הנה הטלפון שיש לי: 02-6259682
הוא ממוקם קומה מעל ד"ר שטרן, אם את מגיעה לד"ר שטרן פשוט תבקשי שיעבירו אותך למזכירות של רובין.
גם ד"ר חנניה שטרן זה מהמרפאה של ד"ר גדליה מרדכי שטרן [שהוא אביו].עשיתי אצל ד"ר רובין מהמרפאה של ד"ר גדליה מרדכי שטרן ברחביה.
לפני 3.5 שנים.
נכון לעכשו מרוצה מאד ב"ה.
עשיתם אצלו שתל?ד"ר דני גברילוב מקריית ספר, מטפלים אצלו כבר מעל עשור, מקצועי ברמות ובעיקר בן אדם עם לב זהב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים