שתף אם מצאת את הספרה 8 בדקה או בפחות

• הוסף לסימניות
ד"א, לכל התמהים, זה בדיוק כמו למצוא איזה שהוא קטע בספר או מספר טלפון מתוך רשימת "כהנים" בספר טלפונים. כשמחפשים משהו ידוע, העין מחפשת את האויבקט הרצוי ומתעלמת מהשאר.
מעניין מה היה קורה אם היו משלבים ספרה שונה ודומה כמה פעמים והיו צריכים למצוא את כולם.

• הוסף לסימניות
8 שניות

• הוסף לסימניות
כמה שניות. :cool:

(איך כולם פה יודעים לקבוע את מס' השניות המדויק? כו-לם הפעילו סטופר?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסקשיח;819527:
אני אפפם לא חזקה בזה
פתאום הצליח לי ב3שניות חשבתי שגיליתי גאונות
בסוף אני רואה שכולם גאונים

כמוך -כמוני!

• הוסף לסימניות
ואני לתומי חשבתי שאני (כמעט) גאון :(:(:(

קבצים מצורפים

• תמונה (Small).PNG
    KB 61.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תתעמקו בזה כמו בתעתועי ראייה, ה -8 בולט בתוך חדר מלא 9999....:)

• הוסף לסימניות
כמה שניות

• הוסף לסימניות
לי לקח חצי דקה בערך.
מה ההסברים לזה?

• הוסף לסימניות
כל דבר צריך פרשנות?... ;)
אז מן הסתם החלק הימני החזותי מפותח יותר אצל המזהים בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה