קודם כל אני רוצה להודות להנהלת פרוג וסעור מוחות על היוזמה !!
כבר הרבה זמן שאני חולמת על התחום ניסיתי לחקור וללמוד את הנושא בעצמי ע"י ספרים ומדריכים אבל אפשר לומר שחוץ מלהתבלבל לא התקדמתי הרבה ולא מצאתי מקום לימודים מתאים (חוץ ממנטור שהיו האופציה היחידה בשבילי
<O

ואני יתחיל מהתחלה (ובמחילה מכבודכם בהבעה אני לא משהו...)<O

כבר בכניסה קיבלו את פנינו פולדרים מקסימים ומעוצבים של פרוג/סעור מוחות עם כל המידע בפנים<O

ההקדמה לנושא נעשתה ע"י מרים שביט מנהלת סעור מוחות, היא הסבירה על הצורך בקורס כיום והדגישה מס' פעמים ש"זה לא בא להכשיר את האינטרנט....."<O

<O

את ההרצאה הראשונה נתנה אניה ??? שהיא מתכנתת בעברה וכיום פלשיסטית ומורה לפלש במנטור<O

היא תלמד את התוכנה בקורס, היא הסבירה לנו איזה דברים היא עושה והראתה לנו עבודות מדהימות שהיא עשתה, היא הראתה לנו את האתר שלה והתיק עבודות אני ינסה לחפש לכם קישור<O

<O
בהמשך הערב הגיע יוני רוטנברג שהוא מעצב אתרים יש לו חברה בשם "רביון" שממתחה בעיצוב אתרים, רב האתרים שהוא בונה זה לעמותות חסד ולא רק, עם זה הוא התחיל.<O

הוא דיבר על האינטרנט בכלל ועל הצורך בו ואיך הוא הגיע לכל הנושא, הוא ג"כ הראה לנו אתרים שהוא בנה ואת האתר שלו (סנדלר הולך יחף...)<O

<O
בהמשך הגיע דודי אשכנזי שהוא מרצה בכיר מטעם מנטור וחיבר את הספרים של פלש הוא גם הרחיב על הנושא וחידד את הדברים הוא הראה לנו עבודות שעשו תלמידים טריים שלו מכאן בשעור רביעי (כל הכבוד לכם!!) חלק מהבאנרים מתנוססים בשטחי פרוג.<O

הוא גם הדגים לנו בשניות בתוך התוכנה איך הוא בונה באנר, ובאמת זה היה נראה מאד קל (כמובן אחרי שלומדים....)<O

<O

אח"כ מרים שרביט הסבירה על המסלולים ועל השוני בינהם, אחד קצר ואחד ארוך, כשבקורס הארוך מתמקדים מאד בתכנות של אתרים, בדפים הכל מפורט, מחירים, שעות, תכנית לימודים וכו', עושה רושם של קורס מקצועי ביותר, אולי פרוג יעשו חסד עם המחסירות ויעלו את החומר לכאן.<O
בסוף הערב הגיעה בחורה בשם שרה פקטר, היאמעצב אתרים וכיום היא מעצבת ממשקים למשרד התמ"ת <O

וכיון שהייתי צריכה ללכת הפסדתי את הסוף, אז אשמח שתשלימו לי את החסר....ומקווה שלא שכחתי כלום!<O

<O

ושוב תודה רבה רבה אתם גדולים!!<O