נכתב ע"י הגפן;1433997:מקור?
לוו עלי ואני פורע!!!נכתב ע"י חנון;1433751:כמה טיפים שאני בס"ד מיישמת בשנה האחרונה ומאז תענוג להכנס לשבת:
* הכנה לשבת זה כל השבוע: כשאני קונה את המוצרי יסוד אפילו בתחילת השבוע אני כבר קונה מה שצריך לשבת, בשביל מה להכנס ביום חמישי כשמלא?
אמנם קורה שאין לי בדיוק גם להוצאות השבת אבל החלטתי שהקב"ה נותן לי למה שאני צריכה והוא באמת נותן ועוזר לנו לקיים את מצוותיו בהידור ואנחנו רואים ניסים גלויים!
מסיימים עם קניות עד יום רביעי חמישי גג, ביום שישי אין קניות!!! אם חייבים אז רק מוצרים שצריכים לשבת.
להסתובב בקניות ביום שישי אפילו חצי שעה זה ממש גזל זמן!!!
* ללכת לישון בשעות סבירות ולא לישון 2-3 שעות בלילה ובליל שבת מתמוטטים
* לישון ביום שישי
* והכי חשוב: החלטתי שאצלי שבת בשעה 4:00 כל השנה!!!
אם בחורף אני מצליחה להגיע להדלקת נירות למה בקיץ אני מענישה את עצמי בעוד 3 שעות עבודה?
בשישי בצהריים אני נופלת לישון ממילא עד אז הכל חייב להיות גמור לא משנה אם קיץ או חורף, בקיץ עם אחה"צ כזה ארוך אני קוראת או ממלאה תשבצים...
שבת היא מקור הברכה מאז אני מרגישה טעם אחר בשבת!
יה"ר שנזכה לקיים את השבתות כפי שצוונו הבורא ויתקיים במהרה אלמלא שמרו ישראל שתי שבתות מיד נגאלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים