- הוסף לסימניות
יש כאן תאורה אחורית משני הכיוונים, באיזור השעות 2 ו10נכתב ע"י C H A N Y;1925598:נייס!
יש מאחורי הקלעים של התאורה?
או הסבר קצרצר?
השוקולד מט במקור.נכתב ע"י YochiS;1925612:מקסים!
השוקולד מט במקור או שזה עריכה?
נכתב ע"י שלוומי;1925728:מתכון בבקשה
תודה.נכתב ע"י מישי;1925626:צילום מהמם
עד לפני כשבוע לא כ"כ הבנתי איזה מיומנות צריך לצילום מוצרים
אולם כשנתבקשתי להכין מודעה על שעון חדש בשוק והיה צורך לצלמו
הבנתי עד כמה צריך להתמקצע כמו כל אומנות
תכלס, כשאני רואה צילום כזה אני מיד מחפשת מתכון
יש?
המרקם המושלם הוא בזכות המטמפררת המשוכללת שלהם, ומעט ריטוש.נכתב ע"י יונה יונה;1925670:זה שוקולדים אמיתיים?
המרקם שלהם יותר מדי מושלם.
החדות מדהימה.
הייתי מצלמת פחות שוקולדים, קצת מדי הרבה לי בעין- אבל תלוי למה התמונה.
קצת שטוף באור, מציק בעיקר על הקדמי בצד ימין.
זאת קונדטוריה. לא ידוע לי על חנות כזאת.נכתב ע"י יהודה סגל;1925943:כתוב דליס דפרייז- זאת חנות, לא?
זאת לא חנות ולא מעשה ידי עקרת בית.נכתב ע"י יהודה סגל;1925943:כתוב דליס דפרייז- זאת חנות, לא? התכוונתי שזה לא מעשה ידי עקרת בית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים