צילום אמנותי ש ק ד י ה

• הוסף לסימניות
ש ק ד י ה
פריחה חלומית נסיכית
שאני מחכה לה כל השנה

ש ק ד י ה
פריחה שמאז שאני זוכרת תצמי מנציחה רגעים במצלמה אני לא מפספסת אפפעם

ש ק ד י ה
פריחה שמסניפים אותה עמוק 10 ימים בשנה ואחכ מחכים שוב לשנה הבאה♡

ש ק ד י ה
העץ הכי חרוץ
והוא נקרא כך על שם שקידותו וחריצותו בגלל פריחתו המוקדמת והמהירה

ש ק ד י ה
פריחה אביבית בשיא החורף
ו...על זה אני רוצה לספר לכן
🌸

מניחה לכן כאן טיזר קטן לסשן מלא אוירה ומלא סטייל♡
תהיו איתי כאן בהמשך השבוע
ל...pictures tell a story

שקדיות 1.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
אלופת האוירה!!!
הם בובונים הילדים שלך!

• הוסף לסימניות
וואו קסם!
מחכה להמשך~

• הוסף לסימניות
ואוו רוחי מהמם
מלא אוירה וקסם
הילדים שלך דבש!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
הם פשוט מתוקים!
מחכים להמשך!!!!

• הוסף לסימניות
משגע!!!
אוירה קסומה
עיבוד מטורף
והילדים מהממים

• הוסף לסימניות
ואוווו
ואוווו
ואוווו
מדהים איזה אוירה הוצאת פה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה