תאום טיולים במוקד טבע

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שמכיר אולי את האתר של תאום הטיולים של מוקד טבע?
אני מכניסה את הנתונים והוא טוען וטוען ולא גומר ----------
אם יש מישהו שיודע פרטים אשמח לשמוע :)
תודה

• הוסף לסימניות
אף אחד??
חשבתי שזה דבר מקובל
הבנתי שכל מי שמוציא טיול צריך להרשם שם
אני לא יודעת איך בתור הגרפיקאית של המחנה נהייתי אחראית על כל הדברים שקשורים למחשב----- :p
רציתי לעזור, זה היה נראה לי פשוט אבל הסתבכתי....

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה זה טוען לך בלי סוף. לי זה עובד רגיל. הנה הקישור http://www.mokedteva.co.il/mokedteva/website/mokedteva.new/teum/?teum=mainsys

כל מוסד/בי"ס שיוצא לטיול חייב אישור מהמוקד הזה. ללא אישור אסור לצאת לטיול.

בכל מקרה אם יש לך תקלה תוכלי להתקשר אליהם לט': 02-6223360

אופציה נוספת זה לשלוח להם בקשה לאישור בטחוני בפקס יש למלא ידני ולשלוח לפקס: 057-9015222
העלתי גם את הקובץ לנוחיותך.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• ,tתאום טיולים.doc
    KB 110.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שאת לא משתמשת עם הדפדפן הרצוי. כל משרדי הממשלה עובדים רק עם אקספולרר 7 ומעלה

• הוסף לסימניות
עוד משהו, אם את רוצה אישור מהיום למחר- זה רק דרך האתר. בפקס הם לא מאשרים אישור מהיום למחר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
הסתדרתי
תודה רבה יעל על כל הטרחה
באמת התקשרתי אליהם...
תודה תחפושת, זה היה אחד מהנסיונות הכושלים, בכרום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה