תאום מס אצל מספר גדול של מעסיקים

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול:
אני עובדת אצל שמונה מעסיקים, באתר של רשות המיסים ניתן לערוך תאום מס על שישה מעסיקים.
האם אני צריכה לגשת פיזית לביצוע תאם מס או שיש פתרון אחר?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שתי אופציות

1. כמו שאמרתם פיזית ללכת למ"ה

2. לא להגיש תאום מס אצל 2 מהמעסיקים הנותרים שתבחרי וינכו לכם מס בשיעור מירבי ובסוף שנה תגישו דו"ח החזר

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות לשלוח בקשה בפנייה ליחידה בתקווה שתעני...
אבל זה עלול לקחת קצת זמן..

• הוסף לסימניות
אם זה סוג העבודה שלך, שכל פעם נוספים לך מעסיקים חדשים, תבדקי אם משתלם לך לעבוד עם קבלות.
אני, אחרי שראיתי שהפרוצדורה של להוסיף כל פעם עוד מעסיק (אחרי פעם ראשונה מקוונת, חייבים לגשת פיזית ) גורמת לי לחשוב פעמיים על כל עבודה נוספת, הבנתי שעדיף לפתוח תיק עוסק פטור. (כמובן, אם זה מתאים לסוג העבודה שלך... )

• הוסף לסימניות
אם זה סוג העבודה שלך, שכל פעם נוספים לך מעסיקים חדשים, תבדקי אם משתלם לך לעבוד עם קבלות.
אני, אחרי שראיתי שהפרוצדורה של להוסיף כל פעם עוד מעסיק (אחרי פעם ראשונה מקוונת, חייבים לגשת פיזית ) גורמת לי לחשוב פעמיים על כל עבודה נוספת, הבנתי שעדיף לפתוח תיק עוסק פטור. (כמובן, אם זה מתאים לסוג העבודה שלך... )
אבל מנגד יש חסרונות לפרילנסר

שכיר-זה ראש שקט

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה