תאום מס הכנסה

• הוסף לסימניות
בטופס של תאום המס אותו העברתי למעסיק המשני רשום:

עד לסך של _________ ש"ח יש לנכות מס בשיעור של 0% (אפס)
מסך העולה על הסכום הנ"ל יש לנכות מס בשיעור 14%.

האם הסכום הרשום הוא סכום חודשי או שנתי?
תודה רבה לעונים!

• הוסף לסימניות
בטופס של תאום המס אותו העברתי למעסיק המשני רשום:

עד לסך של _________ ש"ח יש לנכות מס בשיעור של 0% (אפס)
מסך העולה על הסכום הנ"ל יש לנכות מס בשיעור 14%.

האם הסכום הרשום הוא סכום חודשי או שנתי?
תודה רבה לעונים!
שנתי

• הוסף לסימניות
שנתי
מס הכנסה עובד תמיד בהקף של שנה מלאה

• הוסף לסימניות
שנתי
מס הכנסה עובד תמיד בהקף של שנה מלאה
מה אני יכולה לעשות אם נראה לי שיש טעות בחישוב? אם זה שנתי אז הסכום ממש נמוך, והחודש התחילו להוריד לי מס הכנסה בשיעור של 14% מהמשכורת השניה, בעוד ששתי המשכורות יחד לא מגיעות לסף המס לפי נקודות הזיכוי שיש לי.

• הוסף לסימניות
מה אני יכולה לעשות אם נראה לי שיש טעות בחישוב? אם זה שנתי אז הסכום ממש נמוך, והחודש התחילו להוריד לי מס הכנסה בשיעור של 14% מהמשכורת השניה, בעוד ששתי המשכורות יחד לא מגיעות לסף המס לפי נקודות הזיכוי שיש לי.
פנייה פיזית לפקיד שומה באזור מגורייך בצירוף המסמכים הרלוונטים תועיל מאד, מניסיון !

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שבטעות עשיתי תאום מס למעביד מסוים ונשמטה לי 0 לסכום השנתי
פשוט ערכתי תאום מס חוזר שלחתי פקס עם תיקון והם התיחסו לזה, או שתגיעי למשרדי מס הכנסה ותעשי שוב תאום מס על סכום גבוה יותר ואז לא ירד לך אם את זכאית כמובן ולא הגעת לתקרה

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מהמקום עבודה השני שיעשו תאום מס ידני לפי התלוש שתביא להם כל חודש מהמקום עבודה הראשון

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות תאום מס חוזר במערכת הפניות באתר של רשות המיסים
זה לא ממש לעשות תאום...
זה להגיש בקשה ולמלא טפסים ולשלוח פקס/פניה ולחכות בסבלנות שרשות המיסים תעדכן את זה..

• הוסף לסימניות
כנ"ל הכי מהר זה לגשת ולקבל את המתוקן במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה