התייעצות תאום מס ללא כרטיס אשראי - אין דרך להמשיך

• הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך תאום מס לשנת 2022 (מגיע לי החזרים)
ואין לי כרטיס אשראי [ וזו דרך ההזדהות באתר]
יש דרך אחרת?? (א"א לקבוע תור פיזית...)

תודה רבה!! (הזיכוי הוא בגין תרומות כך שאני ממש לא מעוניינת לעשות דרך מייצג [שייקח לי אחוזים--------]

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר ל*4954 ולקבל סיסמא אישית-אחת מהדרכים להזדהות במערכת

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר ל*4954 ולקבל סיסמא אישית-אחת מהדרכים להזדהות במערכת
ניסיתם זה עבד ?
כי סיסמא טלפונית ניתן לקבל רק במקום - כך ידוע לי.

לכן המלצתי שהכי קל זה לעשות כ.א. רק לצורך הזה ואח"כ להנפיק סיסמא דרך האיזור האישי לפעמים הבאות

• הוסף לסימניות
ניסיתם זה עבד ?

לכן המלצתי שהכי קל זה לעשות כ.א. רק לצורך הזה ואח"כ להנפיק סיסמא דרך האיזור האישי לפעמים הבאות
אין אפשרות להפיק סיסמה בשיחה טלפונית?

ככל הנראה אצטרך לערוך תאום מס רק בשנה הבאה. וכנראה אני לא אזכור אותה

• הוסף לסימניות
אם אני ממלא טופס 116 לאיפה אני שולחת אותו אח"כ? אם הקבלות והתלושים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין אפשרות להפיק סיסמה בשיחה טלפונית?

ככל הנראה אצטרך לערוך תאום מס רק בשנה הבאה. וכנראה אני לא אזכור אותה
ב2022 או שנה הבאה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתם זה עבד ?

ציטוט מהודעה שקיבלתי השבוע בגין לקוח שאין לו אופציה של אשראי וכו

ניתן לפנות לשרות לקוחות כוכבית 4954 או לחילופין להגיע לעמדת המודיעים עם ת.ז. ולקבל VTEL. ואם אין חבות במס ניתן לרשום0

• הוסף לסימניות
מאד פשוט לקבל סיסמת vtel
אפשר לקבל במודיעין של כל סניף ללא תור
ודאי שתאום מס מומלץ לבצע באינטרנט- הרבה יותר מהיר ופשוט

• הוסף לסימניות
אפשר גם לרדת לדואר ולבקש מס הכנסה שלילי- מענק עבודה.
ואז מקבלים מספר תביעה ועם זה להזדהות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני הסתבכתי עם זה,
הם טוענים שחובה להגיע למקום עם תעודת זהות, אין צורך להזמין תור.
אני אישית הדפסתי את רשימת הסניפים שלהם וצעדתי איתה במשך כמה ימים, עד שניקלעתי לאיזור שקרוב לאחד הסניפים בעיר אחרת מעיר מגורי
נכנסתי ותוך 10 דקות הייתי אחרי הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה