תאום מס

• הוסף לסימניות
אני מתחילה עבודה חדשה ועובדת במקום נוסף אני צריכה תאום מס אבל בשביל תאום מס אני צריכה תלוש משכורת מה עלי לעשות?
דחוף לי לעכשיו אשמח לתשובה ממבינים!

• הוסף לסימניות
אני מתחילה עבודה חדשה ועובדת במקום נוסף אני צריכה תאום מס אבל בשביל תאום מס אני צריכה תלוש משכורת מה עלי לעשות?
דחוף לי לעכשיו אשמח לתשובה ממבינים!
להתקשר למקום העבודה שהתקבלת כרגע ולבקש מספר תיק ניכויים

• הוסף לסימניות
את צריכה מספר תיק ניכויים של המעסיק השני ואת מצהיר מה צפי שכר

• הוסף לסימניות
מבקשים ממני באתר להעלות את התלוש האחרון!
עשיתי תאום מס ב2019 אולי קשור?

• הוסף לסימניות
זה היה בפבואר 2020 התאום שעשיתי ועכשיו אני עובדת במקום אחר...

• הוסף לסימניות
זה היה בפבואר 2020 התאום שעשיתי ועכשיו אני עובדת במקום אחר...
ממה שידוע לי א"א לעשות פעמים תאום מס באותה שנה דרך האתר, צריך לפנות למס הכנסה והם עושים.
בימים נורמלים היו צריכים לגשת אליהם והיו עושים במקום, בעידן הקורונה אני לא יודעת איך עושים את זה - אפשר להתקשר לשאול אותם אולי ניתן לשלוח להם מסמכים ...

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני צריכה לעלות מסמכים ואין לי תלוש של החודש כי זה החודש הראשון שלי....מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם אני מגישה בלי תאום מחכים לי המון למס
מחזירים את ההפרש אחרי התאום?

• הוסף לסימניות
אם אני מגישה בלי תאום מחכים לי המון למס
מחזירים את ההפרש אחרי התאום?
בלי תאום המעסיק השני מוריד 47% למס

אחרי התאום תקבלי את הכסף חזרה

ז"א את רשאית לבקש מהמעסיק שהוריד לך את ההחזר לפי התאום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה