תאום מס

• הוסף לסימניות
בתחילת השנה הלועזית עבדתי כמורה ועבודה נוספת ועשיתי בינהם תאום מס באתר
לאחרונה ממש הפסקתי את העבודה השניה והתחלתי עבודה חדשה,
אני מחכה לקבל את התלושים כדי שאוכל לבצע תאום מס
(עוד לא נכנסה המשכורת אבל בטח יורידו לי 47%)
זה מסך אותי שעשיתי תאום בפעם הקודמת עם עבודה אחרת?
איך מקבלים החזר על מה שבטח ירד לי? ממי מבקשים?
בתאום מס צריך להביא את התלושים מ2 מקומות העבודה על אותו חודש דווקא?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה---
באישור תאום מס הקודם שעשיתי האישור היה על משכורת מתחת 1,100 לחודש (היה לי טעות)
מעל זה היה כתוב שינקו לי 14%
באותו חודש קיבלתי פחות מ1,100 כי עבדתי רק שבוע
עכשיו אני מקבלת משכורת שלמה
אז ירד לי גם 14 אחוז על עבודת ההוראה כי היא מעל 1,100 וגם 47% על העבודה החדשה?
אם חלילה כן- יחזור לי על שתיהם?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה---
באישור תאום מס הקודם שעשיתי האישור היה על משכורת מתחת 1,100 לחודש (היה לי טעות)
מעל זה היה כתוב שינקו לי 14%
באותו חודש קיבלתי פחות מ1,100 כי עבדתי רק שבוע
עכשיו אני מקבלת משכורת שלמה
אז ירד לי גם 14 אחוז על עבודת ההוראה כי היא מעל 1,100 וגם 47% על העבודה החדשה?
אם חלילה כן- יחזור לי על שתיהם?
כל מס שירד שלא בצדק מוחזר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי תיאום מס של שתי משכורות פחות מעשר אלף שניהם.ולקחו לי על משכורת אחת 10 אחוז ועל השניה 18 אחוז נשמע לכם הגיוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה