כללי תאום ציפיות

• הוסף לסימניות
שאלה לי לגרפיקאינו/תינו:
כשאתם מקבלים הצעת עבודה מלקוח - האם יש לכם דף שמפרט את דמיונו של הלקוח?
איך מונעים את הדבר המרגיז שאחרי שמסכמים על כל הפרטים, ועושים עבודה מתברר שהוא חשב שזה ייראה כך, ודמיין שזה ייראה כך...
לדוגמא בעיצוב החוברת שהעליתי, מתברר שהיוצרת דמיינה שהטקסט ירקוד עם הילד, או ייתן לו יד, ושפה זה ייראה ככה ושם..
דבר ראשון - האם הוגן לבקש תוספת תשלום? ה'שינוי' הוא פשוט עיצוב מחדש, אותו זמן עבודה כפול 2.
דבר שני - אמצעי מניעה! מה אתם עושים פני שמונע את זה, אם בכלל?

• הוסף לסימניות
אני אישית יושב עם הלקוח ואנו משרבטים יחד על נייר סקיצה איך אמור להיות בערך העימוד, הסדר והעיצוב.. במידה והלקוח מעלה דרישה שהיא לא ברת ביצוע או שקשה מידי לבצעה ובידוע שהוא לא ישלם על כך תוספת, אני מוריד אותו מהעניין בתואנות שזה לא מסתדר מבחינה עיצובית או שזה בלתי אפשרי טכנית, כמובן שכל זה לפני שישבתי מול המחשב בכלל..
מעבר לזה, במידה והעבודה מרובת עמודים, כמו אצלך למשל, אני מעצב לו עמוד או שניים, מקבל אישור ממנו שזה הקו לכל אורך העבודה ורק אז ממשיך, כך נחסכת המון עבודה ועוגמת נפש.

הרבה הצלחה :)

• הוסף לסימניות
תמיד אני שואלת את הלקוח לפני כל עבודה, יש לך איזה רעיון מסוים שאתה רוצה לבצע, יש לך כיון, צבע וכד'.. וכך מונעים הפתעות.
יש לקוחות שעונים לא החלטי, בשביל זה באתי לגרפיקאית. ויש כאלו שמגיעים עם סקיצה מוכנה וברורה לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה