בקשת תפילה תאונה בספסופה: אם חרדית נפצעה קשות ופונתה במסוק. מרים בת אסתר חנה לרפו"ש

• הוסף לסימניות
אף אחד לא היה רוצה שיעוררו וידונו למה קרה לו מקרה ח"ו ...בפרט לא בפורום ציבורי!
לא באשכול זה ולא באחר!
אתה יכול לפתוח נושא בלי קשר .

רפוא"ש מתפלל.
חלילה. לא נתכוונתי למקרה ספציפי זה. זה פשוט העלה לי את כל הסכנה שבדבר.
ואולי אדרבה, כן. זה המקום לכתוב על כך כדי שישמעו וייראו.
ומצטרף לכל הנ"ל
לא קשור פטפטת. התפללתי לרפואתה ושמחה לשמוע שמצבה משתפר.
יחד עם זה, חובה להזהיר בכל מקום ומקרה על הדבר המזעזע הזה- קורקינט חשמלי.
אני אישית נפצעתי ממנו.
אנא, אל תתנו לילדים שלכם רובים. אל תתנו להם לנהוג בקורקינט חשמלי!
שלא יפגעו בעצמם, ושלא יפגעו באחרים.
תאמינו לי, אני לא יודעת על מי אני מרחמת יותר.

• הוסף לסימניות
אנא ואנא!
ולא, זה לא המקום!
1683470898928.png

• הוסף לסימניות
הייתי במקום בעת התאונה, ראינו את התאונה בהתרחשותה, הגשנו את העזרה הראשונית ודאגנו מאוד, ואני שמח לשמוע שמצבה משתפר. תמשיכו לעדכן בשורות טובות.
(אגב לכל הנשמות הטובות, הרכיבה היתה בשטח ריק מאדם, והתאונה אירעה שלא באשמתה. אכן, קורקינט הוא כלי לא-יציב בהגדרתו)

• הוסף לסימניות
ב"ה השתחררה היום מביה"ח
בריאה לחלוטין ללא תופעות לוואי
כמובן נצרכת עדיין למנוחה
עיקר ההתאוששות הנצרכת היא מההנשמה
ולא מעצם המכה
רואים בחוש את כוח התפילה
תבשרו תמיד רק בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה