דרוש מידע תאונה עם משאית פח זבל של בני ברק

• הוסף לסימניות
אני קם בבוקר ומגלה שכל הטאמבון הקידמי על הכביש
בסייעתא דשמיא יש לי תיעוד ממצלמה באזור איך המשאית פח זבל של העיריה עוברת באלגנטיות ומפילה את הטאמבון ואפי' לא מתייחסים.
אפשר לעזור לי מה אני צריך לעשות עכשיו למי לפנות?

• הוסף לסימניות
תבדוק האם זה חברה חיצונית או של העיריה
תפנה למי שרלוונטי
אם לא עונים לך, נראה שכדאי להגיש תלונה במשטרה
יש לך מספר רכב של הפוגע?
זה יכול להקל על התהליך בהנחה ויש לו צד ג'
בכול חברות הביטוח יש באתר מקום לבדוק האם רכב מסוים מבוטח אצלם
כמו זה למשל https://www.harel-group.co.il/Insurance/car/information/calculators/Pages/cover-check.aspx

• הוסף לסימניות
תבדוק האם זה חברה חיצונית או של העיריה
תפנה למי שרלוונטי
אם לא עונים לך, נראה שכדאי להגיש תלונה במשטרה
יש לך מספר רכב של הפוגע?
זה יכול להקל על התהליך בהנחה ויש לו צד ג'
בכול חברות הביטוח יש באתר מקום לבדוק האם רכב מסוים מבוטח אצלם
כמו זה למשל https://www.harel-group.co.il/Insurance/car/information/calculators/Pages/cover-check.aspx
במצלמה לא רואים את מספר הרכב אבל יש תאריך אז סביר להניח שהעייריע יודעת איזה משאית עבדה בשעה הזאת

• הוסף לסימניות
מענין אותי אם יש מישהו שהתנסה בתביעה כזאת לעירית בני ברק ויכול ללתרום לי מהידע שלו
תודה

• הוסף לסימניות
רק לפני, תבדקו שחניתם במקום מותר, לא יוצא מדי, לא במקום אסור וכו'...

• הוסף לסימניות
מניסיון עם תאונה אחרת,
כדאי לטפל בדברים בהקדם, היות שכל המצלמות נמחקות אחרי זמן מסוים.
אנחנו הבנו שצריך להגיש תלונה במשטרה לפני הכל. אבל אולי מי שאמר לא ידע...

• הוסף לסימניות
רק לפני, תבדקו שחניתם במקום מותר, לא יוצא מדי, לא במקום אסור וכו'...
זה לא משנה בכלל, הנהג הפוגע תמיד אשם אם הרכב השני עמד
למעט מקרי קיצון של כביש מהיר אחרי סיבוב וכד'

• הוסף לסימניות
זה לא משנה בכלל, הנהג הפוגע תמיד אשם אם הרכב השני עמד
למעט מקרי קיצון של כביש מהיר אחרי סיבוב וכד'
זה לא מדוייק בכלל, לפי מה שאני יודעת.
אם מישהו חנה שלא כחוק בצורה ש'מזמינה' פגיעה ללא כוונה, זה יכול להיות תירוץ טוב למה הוא לא חייב.

• הוסף לסימניות
במצלמה לא רואים את מספר הרכב אבל יש תאריך אז סביר להניח שהעייריע יודעת איזה משאית עבדה בשעה הזאת
אני ב"ה לא נתקלתי במקרה כזה
אבל כסתם מבחוץ שלא מבין בזה יותר מידי הייתי מציין שתי נקודות
א. לנסות להשיג את מספר הרישוי של הרכב הפוגע ממצלמות סמוכות
ב. הזמן לרעתך, מצלמות נמחקות, אם אתה לא יודע מה לעשות, תגיש תלונה במשטרה באופן מיידי

• הוסף לסימניות
אני קם בבוקר ומגלה שכל הטאמבון הקידמי על הכביש
בסייעתא דשמיא יש לי תיעוד ממצלמה באזור איך המשאית פח זבל של העיריה עוברת באלגנטיות ומפילה את הטאמבון ואפי' לא מתייחסים.
אפשר לעזור לי מה אני צריך לעשות עכשיו למי לפנות?
א. משתתף בצערך.
ב. חלק מהקמפיין של ר"ע זייברט בהקשר לפינוי הזבל ונקיון העיר - הפיתרון היה - לחלק את העיר למס רובעים [8 אם אייני טועה] - על כל רובע אחראי אדם מסויים שתפקידו לדאוג להכל מבחינת תברואה ונקיון, מה שאתה צריך לעשות להכנס לאתר העירייה, לבדוק באיזה רובע אתה נמצא, או לייתר דיוק איפה שהרכב נפגע, ולצלצל אליו...
ג. ואם כל הנ"ל לא עזר לך...-אז ממליץ לפנות אל נתי נחום אחראי התבוראה בעיר - אדם נחמד מאוד - ומאמין שב=הל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
ברגע שפונים לחברה עם איום לתלונה במשטרה על פגע וברח
הם ישלמו מיד
למה פגע וברח זה דבר שמתייחסים אליו בחומרה במשטרה

• הוסף לסימניות
לא צריך לאיים.
עירייה יודעת לקחת אחריות במיוחד שהכל מתועד.
תבדקו מול העיריה לאיפה לשלוח את החומר.
תשלחו הכל מסודר ומתועד כולל רישיון רכב שלכם ואישור ניהול חשבון.
כל שבועיים להרים טלפון לבדוק מה קורה עם זה.

• הוסף לסימניות
אם אתה רואה שהעסק נמרח
ויש לך אופציה לגשת לתיעוד
תוציא את התיעוד מהמחשב לדיסק חיצוני כדי שלא ימחק לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה