בקשת תפילה תאונה קטלנית בתחנת רב שפע, תתפללו!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בעלי עם ארבעת ילדיו היו שם דקה אחרי הארוע
הבת שלי התעקבה עם האופניים ולכן ב"ה הם ניצלו בנס!
הבת שלי בטראומה... יש לה בחילות היא מבוהלת מאוד ובוכה...
היא לא ראתה אנשים על הרצפה אבל אנשי ההצלה צרחו עליה לעזוב את המקום והיא היתה על אופניים והסתבכה...
מה עושים איתה?

• הוסף לסימניות
1660244247203.png

• הוסף לסימניות
היא לא ראתה אנשים על הרצפה אבל אנשי ההצלה צרחו עליה לעזוב את המקום והיא היתה על אופניים והסתבכה...
מה עושים איתה?
לתת לה מים- לחבק אותה
ולבקש ממנה לספר מה היא ראתה ולשאול אותה שאלות
לאט לאט היא תירגע

• הוסף לסימניות
מה עושים איתה?
תתקשרי לנפש תדרשינו
יעזרו לך יותר מקצועית מפרוג

• הוסף לסימניות
מה עושים איתה?
תפנו איתה עכשיו למיון שיגיבו לטראומה
ככל שהתגובה מיידית ונכונה כך הפגיעה לעתיד מתמעטת
תרגישו טוב!

• הוסף לסימניות
כל הדברים הם טובים, תפילות, קבלת שבת מוקדם ועוד
אבל ה' בטוח רוצה לעורר אותנו שנתחזק שנתקן שנראה מה אנחנו לא בסדר ונשתפר
כולנו ביחד למען נפגעי האסונות ולמען כל עם ישראל.

• הוסף לסימניות
דבר רשאון ללכת איתה מחר למקום
לא חושבת שמחר אבל אולי ביום ראשון..
מחר אולי יהיה שם עדין מזכרות מהתאונה ולא כדאי..
גם לא לכולם טוב לחזור לאותו מקום

• הוסף לסימניות
מה עושים איתה?
אומרים שבמקום יש את יחידת חוסן שנותנים עזרה נפשית

מה עושים איתה?
בבקשה תתיעצי עם גורם מקצועי בלבד!
אופן התגובה המיידית קריטית מאד
תתקשרי לבית חם או תלכי למיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה