תאורה באמבטיות

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
מתוכנן אצלי מקום בתקרות של האמטיה לשים פלורוסנטים
ועל הגבס להניח פרספקט/זכוכית חלבית כך שזה יראה כמו תקרת זכוכית עם תאורה מתחת
מצורף תמונות.
כעת אני רוצה לסיים עם זה.
שאלותי:
1. איזה תאורה להתקין? פלורסט לד?
האמבטיות בגודל:
2. מאיזה חומר לסגור את הגבס?
האם פרספקט גמיש כדי להוצאו ולהכניסו?
יש לו טווח באמבטיה אחת 30, משני הצדדים ס"מ
ובשניה 50 משני הצדדים
מרחק מהתקרה 20 ס"מ
תודה על כל עיצה
וכן כל ספק לקניית פרספקט חלבי

קבצים מצורפים

• IMG_1154.JPG
    IMG_1154.JPG
    1 MB · צפיות: 188
  • IMG_1157.JPG
    IMG_1157.JPG
    1.2 MB · צפיות: 218
  • IMG_1158.JPG
    IMG_1158.JPG
    1.2 MB · צפיות: 212
  • הוסף לסימניות
אם תשימו פלורסנט, זה ייראה מלמטה שרק איזור אחד מואר חזק כלומר באיזור הפלורוסנט, ומסביב יהיה מואר חלש
ולכן הייתי ממליץ לשים סרט לד, שעם פיזור נכון זה ייראה מלמטה שהכל מואר בצורה אחידה

• הוסף לסימניות
לכן הייתי ממליץ לשים סרט לד, שעם פיזור נכון זה ייראה מלמטה שהכל מואר בצורה אחידה
אני ממליצה כמובן על לד , אורך החיים שלו הרבה יותר ארוך ואז לא יצטרכו לפרק הרבה פעמים
סרט לד - לדעתי לא יספיק לתאורה שעוברת דרך פרספקס ועוד חלבי בכלל ...
תחפשו גוף רחב כמה שיותר אבל מספיק עוצמתי
האם פרספקט גמיש כדי להוצאו ולהכניסו?
לא נראה לי שזו הדרך אני מניחה ששמים פרופילי אלומניום זויתן שאותו ניתן לפתוח בהברגה ולשחרר את הפרספקס אבל אז רואים מסגרת שספק אם אתם רוצים אותה ...

• הוסף לסימניות
אני ממליצה כמובן על לד , אורך החיים שלו הרבה יותר ארוך ואז לא יצטרכו לפרק הרבה פעמים
סרט לד - לדעתי לא יספיק לתאורה שעוברת דרך פרספקס ועוד חלבי בכלל ...
תחפשו גוף רחב כמה שיותר אבל מספיק עוצמתי
א. רוב גופי התאורה שנמכרים בחנויות עשויים מסרטי לד
ב. לאחרונה נתקלתי בכמה גופי תאורה מתוצרת איכותית שהתקלקלו תוך זמן קצר
ג. מבחינת הספק התאורה בשניהם הכל תלוי בעוצמת התאורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה