- הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1114958:נראה מעולה כל הכבוד
רואים עוד קצת אפור אבל זה בקטנה אפשר לערוך, לא יודעת להגיד לך איך להתפטר לגמרי מהאפור בצילום עצמו אבל אני בטוחה שיש שיוכלו להגיד לך
נכתב ע"י שושיה;1114963:גם לי זה הפריע, אבל בצילום עצמו כשצילמתי זה לא היה כך, צילמתי ברואו, בעריכה בלייטרום הכהתי ולכן זה יצא אפרפר.
אנסה באמת שוב להבהיר.
נכתב ע"י chavi9;1114993:יפה מאוד!
תינוקת מקסימה.
תגידי, באיזה צבע העיניים שלה??
נכתב ע"י cheli;1115011:סליחה שאני מתערבת אבל אני מאד!!! אוהבת להסתובב פה בפורום
ונהנת לראות את היצירות המדהימות!!! שלכם
וגם התמונה הנ"ל פשוט מתוקה
אבל תמיד השערות של הבת שלך רטובות
זה בכוונה?
זה פשוט מאד מפריע לי
אני חושבת שיהיה יותר יפה אם השערות יהיו יבשות
תקנו אותי אם אני טועה
חיכיתי לזה... התפלאתי שהראשונה לא כתבה על זה...נכתב ע"י ביקי;1115076:תמונה מהממת וילדה מהממת
מהפן העיצובי - מפריע לי שהחולצה למעלה לא מסודרת, ושרואים מתחת את הגופיה
אז מצלמים בלי גופיה.נכתב ע"י שושיה;1115083:חיכיתי לזה... התפלאתי שהראשונה לא כתבה על זה...
גם לי זה הציק, ניסיתי לסדר את זה, אבל פתח החולצה רחב יותר מהגופיה... לצערי...
נכתב ע"י RacheliM;1115095:אז מצלמים בלי גופיה.
או שהתמונה הזו לא קריטית לך והיא הייתה רק לצורך הניסוי...
נכתב ע"י שושיה;1115106:נכון, מלכתחילה כוונה למען אלבום התמונות היתום שלנו, אבל אחרי שראיתי שהצלחתי לשרוף ולהאיר טוב, רציתי לשתף.
בדיוק בשביל זה יש פן!!!נכתב ע"י שושיה;1115080:מה לעשות אני לא אוהבת את התלתלים שנהיים לה בקרקפת, לדעתי הם לא מחמיאים לה, עוד מעט בעז"ה יהיו לה בקבוקים בצבע זהב, אז זה יהיה יפה...
אה, ואז לא ארטיב לה אותם...![]()
נכתב ע"י אחינועם;1115304:את ממש משתפרת!
מפריע לי שהפנים מידי חשוכות ביחס לרקע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים