תאורה לאמבטיה לבנה

• הוסף לסימניות
אשמח ליעוץ

איזה תאורה מתאימה לאבטיה שכולה מחופה באיריחם לבנים?

האמבטיה שלנו לבנה עם טקסטורה של עלים וגלים, הריצוף אפור בטון, כל הזמן מרגיש לי משהו חסר שם , כאלו הכל כזה חיוור, החלטנו לעשות סינר גבס ולהאיר את האמבטיה עם ספוטים, השאלה היא , אם לקחת תאורה לבנה או חמה, עד עכשיו היה לנו בשרותים (שהוא מחופה באותם אריחים ) תאורה לבנה קרה, ובאמבטיה לבן חם, האמבטיה היתה יותר צהובה ועלובה ואלו השרותים היה נראה מאד מואר

מצד שני ספוטים מאירים טוב שהם בצבע חם לא? מתאים לשים אולי חלק לבן קר וחלק חם? אני ממש מבולבלת. 20190512_002101 (2).jpg

• הוסף לסימניות
תודה, תאורה חמה , הכוונה ל? 3,500 פחות מזה?

אין לי נקודת חשמל מסביב המראה אלא מעל ויש שם גוף כסוף מוברש צמוד

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על תאורה חמה,
מעבר לכך - שטיח, מגבות, אקססריז כמו פח, מחזיק מברשות שיניים וכדו'
יכולים להוסיף המון צבע ועניין.
אני אוהבת בסיס ניטרלי שלא נמאס, והקפצת המראה על ידי הלבשה נכונה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך נק' בתקרה- את יכולה להוריד גוף תלוי בצד המראה, מאוד יוסיף

ולגבי גוון ספציפי זה די תלוי-
מסכימה שהעיצוב די מונוכרמטי ואנמי ויהיה יפה לחמם עם תאורה
אבל אם חשוב לך שהאמבטיה תהיה מאוד מוארת
את יכולה לשלב גוון אור יום (4000) לתאורה כללית
ובתאורת אוירה- (בגוף שיורד לדוג') גוון חם (3000)

bd28fd9fac736b105aae6336cf25c437.jpg
bb2037304fa790268746905efe6a87e8.jpg

• הוסף לסימניות
זה בעיקר שיקול של העדפה אישית,
אני למשל לא סובל תאורה אחרת מאשר לבנה,
רק כדאי לשים לב, שתאורה ישירה חזקה מדי, יכולה ליצור צלליות עם הטקסטורה של האריחים, אולי כדאי לחשוב על תאורה נסתרת ולא ישירה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות! והתמונות, צריכה לצאת לחפש עציצונים,

מצ"ב תמונה עם המראה, שמעליה יש נקודת חשמל, כדאי להחליף את הגוף למשהו אחר ? אולי משהו יורד?
או להשאיר ולהוריד מהתקרה משהו ארוך או שזה טו מאץ?
יש לי פנל עגול באמצע, אותו אני יעשה אור יום 4000? (אור יום זה קר לגמרי או קצת חם?)
ובגבס 3000? 3500? או שגם בסינר אני ישאיר אור יום ורק מעל המראה אני אחמם עם גוף אחר חזק
(בתמונה רואים את ההכנה, לא עשינו הנמכה אלא סינר היות ויש כניסה לבוידם)

יש לי פחד שאם אני לא ישים בכלל אור יום התאורה החמה רק "תצהיב" את החדר ,
הבלבול שלי איפה לשלב את שני הגוונים.

20200503_114523.jpg

• הוסף לסימניות
מצ"ב תמונה עם המראה, שמעליה יש נקודת חשמל, כדאי להחליף את הגוף למשהו אחר ? אולי משהו יורד?
או להשאיר ולהוריד מהתקרה משהו ארוך או שזה טו מאץ?
יש לי פנל עגול באמצע, אותו אני יעשה אור יום 4000? (אור יום זה קר לגמרי או קצת חם?)
ובגבס 3000? 3500? או שגם בסינר אני ישאיר אור יום ורק מעל המראה אני אחמם עם גוף אחר חזק
(בתמונה רואים את ההכנה, לא עשינו הנמכה אלא סינר היות ויש כניסה לבוידם)
לגבי גוף התאורה,
השאלה נתונה אליך לאיזה סגנון את מתחברת
בעיקרון תאורה חמה מרככת אווירה ופחות תחושה תעשייתית, מה שמרגיש כרגע באווירת החלל אצלך.
גם גוף התאורה הנ"ל לא מתחבר לתאורה חמה.
את יכולה להחליף את הגוף וממליצה גם את המראה - (לעגולה עם מסגרת) החיבור ביניהם ובין גוון התאורה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
האם יהיה יפה לשלב זהב מט כמו בתמונה המצ"ב? ז"א אולי במסגרת של מראה, אולי בדברי נוי, תאורה וכו

יש לי קצת שמרנות שאומרת שזהב לא הולך עם צבעי האפור, אבל אני נפגשת הרבה בשילובים כאלו

וביתילי, תודה! את ממש מכוונת אותי!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 93.8 · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
הייתי משלבת זהב אם מראש היית עושה ברזים ולחצן אסלה וכו'
כרגע שהם כסופים- פחות...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מכניסה צבע עץ טבעי
כמובן אם הארון היה יכול להיות גם עדיף
להחליף את הברז לשחור גם היה מקפיץ את הסיפור

• הוסף לסימניות
השיפוץ די חדש, (מייד בגמר השיפוץ לא התחברתי לאמבטיה, עכשיו החלטתי קצת לשדרג) כולה לפני שנה, לא בשביל להחליף כבר, אולי בהמשך.
פחות מתחברת לעץ טבעי.

אני אשים גוף תאורה שחור עם תאורה חמה, אולי את המראה אחליף, וכמובן עציצונים ואביזרי נוי
האם כדאי בסינר לשלב ספוטים עם מסגרת שחורה? צרפתי תמונה של הסינר שעדיין לא מוכן
20200504_171846.jpg

• הוסף לסימניות
ישתלב מאוד!

• הוסף לסימניות
קופצת שוב על האשכול ליעוץ
קנינו שבוע שעבר ספוטים שחורים, ותאורה יפה שחורה מעל הכיור, עדיין לא הותקנו
היום קפץ אלינו הקבלן והראתי לו את הרובה באמבטיה שהוא אמרו לסדר לנו בקיר המרכזי מעל האמבטיה.
הוא נותן כמה דפיקות על הקיר ואומר לי שחיבים להחליף את כל הקיר, נשמע שריק שם מאחורה, ולא כדאי להשאיר ככה.

עכישו אני בהתלבטויות האם להזמין אותו דבר או להחליף למשהו אחר ולהקפיץ את המראה הכללי של אמבטיה ,
יצאתי לראות בכמה חנויות, השולט הוא הקררה האפור והלבן, שדי נמעס חשבתי אולי לתת שבירה וללכת על השחור וגידים לבנים ,

יש את הקטע שכל הקירת סביב אריחים מעין גלים הכל לבן, בגודל 30*90, האם אפשר לשים בקיר המרכזי אריח גדול כמו 120*60 או להצמד לגדול שלא יראה כטלאי ? המרקם צריך להיות דומה, ז"א מבריק או מט?
ראיתי אריח שחור עם גידים לבנים וקצת אפורים (מחר יהי לי תמונה) באותו גודל של הקיים האם כדאי? לא יקטין לי קיר שלם שחור ?
זה יכול להראות בערך ככה :
חיפוי-קיר-באריחים-גדולים-413x550.jpg

• הוסף לסימניות
את מדברת על הקיר עם הארון שחור מט כן?
לא הייתי משלבת מבריק
השחור מט עם הגידים יכול להתאים
רק לכאורה הגוף השחור יבלע, אם זה שיקול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה