אלי-אקספרס תאורה מעלי אקספרס

בבקשה כמה מחנויות טובות

עוד אחת

ק.ש.

וואו תודה אגב אפשר לסמוך שזה קריסטלים ולא פלסטיק?
אם המוכר כותב במפרט לדעתי כן, הוא לא יסתכן במחלוקת. לכן הם חנויות טובות עם מוניטין

תסתכל הוספתי עוד אחת

דווקא לעיצוב סלון שלנו יתאים מלבני אבל אני צריך משהו גבוה בגלל שגובה הסלון שלנו במרכז שזה באמצע היכן שיהיה הנברשת הוא כאילו ישר בתקרה כנראה בערך 3 מ"ר

תראה את זה
מחנות סופר אמינה
קישור עם תמונה..
1765317129696.png

ק.ש.

וואו יש דברים יפים יקרים מקווה שאפשר לסמוך שם על מה שרואים
לא ממש לא, אני ממליצה לקנות רק ממוכר אמין בוודאות! או עם קישור ותגובות אמינות מהארץ
כבר עברתי סרט לאחרונה עם לקוחה, סיוט!!!!

דווקא לעיצוב סלון שלנו יתאים מלבני אבל אני צריך משהו גבוה בגלל שגובה הסלון שלנו במרכז שזה באמצע היכן שיהיה הנברשת הוא כאילו ישר בתקרה כנראה בערך 3 מ"ר
מורכב לדמיין.... יש לכם שרטוט או תמונה? [אם זה אישי אפשר במייל]

תראה את הסגנון הזה גם...
גם מוכר אמין!

תראה את זה בלייב מתמונה של לקוח..
1765317965932.png

1765318040379.png

ק.ש.

זה מיועד למעל המראה
מצאתי גם את זה
הקישור ספציפית לא מומלץ, אבל בכללי, מנורות קיר שלא מיועדות לאמבטיה מאוד חלשות
הן משמשות כמנורות ליד המיטה
מה גודל האמבטיה שלכם?

צמוד תקרה חדש
אני יודעת שיש ביקוש גדול לסגנון הזה, במיוחד עבור חדרי ילדים [ואין הרבה קישורים מומלצים...]
אני ממליצה על המוכר באופן אישי
הזמנתי ממנו נברשת והגיעה ארוזה באופן מושלם!!! הכל מאורגן עד לפרטים הקטנים
שירות מעולה וידע מקצועי
S7ba9a818886b4d0fb9aab3f287cb6c3cN.jpg
Sa6b200392aaf4554a6e71323c7fc4ea24.jpg

Se952c8c01e2d449d8f76baf79d3c2478W.jpg

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה