הנורמלי הראשון
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
עדיין בתכנון, אני בונה אותו בהמשך השבוע אי"ה.אם יש לכם שרטוט או תמונה לדוגמה תשלחו לי למייל בחתימה
עדיין בתכנון, אני בונה אותו בהמשך השבוע אי"ה.אם יש לכם שרטוט או תמונה לדוגמה תשלחו לי למייל בחתימה
זה כולל שנאי?מה ששלחתי מאוד מומלץ!
אני מחפשת מנורת לילה שהמוט שלה מתכונן שעולה כזה כלפי מעלה
מקוה שהסברתי את עצמי טוב
תודה!
נראה שללאזה כולל שנאי?
מקווה שהבנתי...אני מחפשת מנורת לילה שהמוט שלה מתכונן שעולה כזה כלפי מעלה
מקוה שהסברתי את עצמי טוב
תודה!
מחפשת כזה סגנון אני צריכה 2 כאלה אצלו נותן להזמין רק אחד![]()
Wasserdichte Badezimmer Lampe Decke Led-deckenleuchten 18W 30W 40W Runde Led-deckenleuchte Für Küche Wohnzimmer wc Zimmer 220V - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בסגנון של הלינק השנימקווה שהבנתי...
![]()
Universelle rotierende Deckenleuchte, Schienenleuchte, freie Einstellung, Winkel, COB-Spotlicht, kein Loch, AC: 85 V–265 V - AliExpress 39
![]()
3W Schwanenhals LED Lesen Wand Lampe Mit Schalter Flexible Einstellbare Wand Schlafzimmer Nacht Kopfteil Schreibtisch Led Leuchte - AliExpress 39
![]()
SANBUMG Nordic Wand LED Stecker Moderne Wandleuchte Einstellbare Korridor Wand Bett Lampe Mit Schalter Eisen Kunst Überzug E27 Beleuchtung Kopf - AliExpress 39
ק.ש.![]()
LED Desktop Schreibtisch lampe USB wiederauf ladbare Beleuchtung Augenschutz Raum Nachtlicht Schlafzimmer Nacht Student Lese lampe - AliExpress 39
תודה רבה!מקווה שהבנתי...
![]()
Universelle rotierende Deckenleuchte, Schienenleuchte, freie Einstellung, Winkel, COB-Spotlicht, kein Loch, AC: 85 V–265 V - AliExpress 39
![]()
3W Schwanenhals LED Lesen Wand Lampe Mit Schalter Flexible Einstellbare Wand Schlafzimmer Nacht Kopfteil Schreibtisch Led Leuchte - AliExpress 39
![]()
SANBUMG Nordic Wand LED Stecker Moderne Wandleuchte Einstellbare Korridor Wand Bett Lampe Mit Schalter Eisen Kunst Überzug E27 Beleuchtung Kopf - AliExpress 39
ק.ש.![]()
LED Desktop Schreibtisch lampe USB wiederauf ladbare Beleuchtung Augenschutz Raum Nachtlicht Schlafzimmer Nacht Student Lese lampe - AliExpress 39
www.prog.co.il
כנראה את לא מחוברתמחפשת כזה סגנון אני צריכה 2 כאלה אצלו נותן להזמין רק אחד
אני מחוברת והרבה זמן לא הזמנתיכנראה את לא מחוברת
או שזו פעם ראשונה שלך ואז יש דיל ברוך בואך- שזה מחיר נמוך מאוד וניתן למימוש עד סכום מסוים/ מוצר אחד [לא זוכרת]
לי זה נותן תנסי שוב מפהאני מחוברת והרבה זמן לא הזמנתי
מחפשת כזה פשוט https://he.aliexpress.com/item/1005...737c8e&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr
שאני יוכל להזמין בקלות 2 כאלה
כמה סגנונותאני מחפשת מנורת לילה שהמוט שלה מתכונן שעולה כזה כלפי מעלה
מקוה שהסברתי את עצמי טוב
תודה!
שימי לב שכאן זה עם כבל.יש נקודת חשמל בקיר שמעל הראש מיטה בשביל זה
![]()
3W Bronze Schwanenhals LED Wandleuchte mit Steckerkabel Flexible Schlauchleuchte Schlafzimmer Nachttisch Lesewandhalterung Spotbeleuchtung AC85-265V - AliExpress 39
נכון!שימי לב שכאן זה עם כבל.
נראה שהעלו כבר את הדגמים הדומים ביותרנכון!
שמתי לב , זה באמת לא מתאים .
תודה לשתיכן על העזרה והסיוע בחפץ לב!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים