אלי-אקספרס תאורה מעלי אקספרס

שלט ניאון בהתאמה אישית – להאיר את החדר בסטייל!
כעת במבצע 67 ש"ח בלבד!! במקום ₪174 הנחה של 61% + משלוח חינם

👈 הפכו כל חלל למיוחד עם שם או כיתוב אישי!
👈 עיצוב בהתאמה אישית – בחרו שם, כיתוב או צורה ייחודית
👈 תאורת LED ניאון רכה ובטוחה – מושלם לחדרי ילדים, סלון או פינת עבודה
👈 חיבור USB נוח – התקנה פשוטה תוך שניות
👈 מגוון צבעים לבחירה – התאימו את האווירה למצב הרוח

1739755826993.png

ק.ש.

כן כהיום יש 4 מנורות רגילות אני מחפש 4 צמודי תקרה בערך של 20 ווט אם יש אפשרות למנורות שאפשר להדליק ל 10/15 ווט וגם ל 20/25 ווט
סליחה על השאלות אבל אני רוצה לדייק בתוצאה ולא סתם לזרוק קישורים
מה הגודל של החדר? כל מנורה 15-20 וואט או הכל ביחד?

15 וואט יספיק לי?
אמור להספיק אבל אם את אוהבת חזק קחי יותר, בקישורים שהעליתי יש גם 24 וואט או 30
1739778397356.png
1739778475920.png

שלום
אני רוצה להזמין תאורה מעלי אבל לא ממש יודעת מה לבדוק במתח חשמל - רוב הדברים שם המתח זה 90-260V האם זה יעבוד בישראל?

בישראל זה 220V, יש ארצות שבהן המתח הוא 110

ספציפית לגבי הקישור הזה, יש יותר מומלץ
ק.ש.

בהצלחה!!

סליחה על השאלות אבל אני רוצה לדייק בתוצאה ולא סתם לזרוק קישורים
מה הגודל של החדר? כל מנורה 15-20 וואט או הכל ביחד?
תודה רבה!
גודל החדר בערך 24 מ"ר כהיום כל מנורה 17 ווט וזה די סביר הייתי רוצה קצת יותר אור לשבת
לכן אם אם יש אפשרות למנורות שאפש' להדליק להם 2 מצבים מצב 1 15/18 ווט ומצב שני 20/25 ווט הכי טוב ואם אין אז אני מחשפש הרבה מנורות של 20 ווט אבל אם פיזור טוב גם לצדדים
נ.ב כהיום זה לא צמודי תקרה אלא נורות קבלן רגילות

תודה רבה!
גודל החדר בערך 24 מ"ר כהיום כל מנורה 17 ווט וזה די סביר הייתי רוצה קצת יותר אור לשבת
לכן אם אם יש אפשרות למנורות שאפש' להדליק להם 2 מצבים מצב 1 15/18 ווט ומצב שני 20/25 ווט הכי טוב ואם אין אז אני מחשפש הרבה מנורות של 20 ווט אבל אם פיזור טוב גם לצדדים
נ.ב כהיום זה לא צמודי תקרה אלא נורות קבלן רגילות
זו דירה שלכם? א"כ לא כדאי לרכוש הכל אותו דבר, כן הייתי אומרת לגוון בגופי התאורה וכמובן שיהיו באותו סגנון וקונספט
אני נותנת ייעוץ מקצועי וליווי אישי, אם תרצו המייל בחתימה

יש למישהו המלצה על ספוטים שהנורה שלהם מוברגת ז"א אפשר להחליף להם נורות בקלות ולא צריך להרכיב אותם מחדש ?
אשמח גם להמלצה על מנורת לילה תלויה מהתקרה עם מנורות הברגה
תודה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה