שלחי לי תמונה למיילחלל אחד עם שלוש נקודות בתקרה ושתיים בקיר
חשבתי לשים שתי צמודים ומשהו מרכזי באמצע
הגודל 6.5/3.5
את צריכה בין 70-100 וואט
יש לך כבר 60, נשאר לך לקחת תאורה של 40W
וזה בדיוק זו- 45
יש לך קופון הנחה של מעל 220 ש"ח
תיכנסי לקישור הראשון בחתימה שלי [אסור לשים
את צריכה בין 70-100 וואט
יש לך כבר 60, נשאר לך לקחת תאורה של 40W
וזה בדיוק זו- 45
יש לך קופון הנחה של מעל 220 ש"ח
תיכנסי לקישור הראשון בחתימה שלי [אסור לשים כאן קופונים]מחפשת ג"כ לסלון באותו גודל שיש סה"כ 2 מקומות לתאורה מספיק יהיה מואר? כי באופן כללי הסלון חשוך מאוד ולכן חשוב לי
הרבה זה מושג יחסי
17 מ"רהרבה זה מושג יחסי
צריך להתייחס לגודל החלל במ"ר
גוון אור [צהוב/ לבן/ ניטרלי]מה זה צבע פולטות?
כל הקירות זהב? לא כדאי תאורה זהב, תשברי עם גוון אחרהסלון שלי מסויד זהב
2 קירותגוון אור [צהוב/ לבן/ ניטרלי]
כל הקירות זהב? לא כדאי תאורה זהב, תשברי עם גוון אחר
שלחי תמונה למייל קשה לדמיין לבד2 קירות
תלוי כמה הוא במ"ר, בערך?המנורה הזו-
מתאימה לחדר שינה לא גדול?![]()
Led-deckenleuchte Für Kinder Kind Mädchen Zimmer Schlafzimmer Studie Wolke Decke Licht Herz Form Rosa Kind Kind Stern Kronleuchter Licht - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איזה דגם?אם כן אשמח לקישור למוצר הזה ממוכר אמין וכמובן זול,
בשמחה- בחתימה שליואם יש קופונים גם אשמח.
תודה רבה.
בערך 9 מ"ר,
אני לא מכירה את המוכר אבל יש המלצות אמינות על המוצר.בערך 9 מ"ר,
הלבבות בצבע לבן.
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים