תאורה -סוגים ועלויות

• הוסף לסימניות
בענין תאורה לצילומי וידאו הדעות חלוקות
יש רבים שמעדיפים רקק תפוזים
יש כאלה שעובדים עם הלדים
אשמח לשמוע את דעות המקצוענים שבינינו
כסט צילום לוידאו שניתן גם להיסחב איתו כמובן
מה עדיף?
להשקיע בלדים או בתפוזים ?
לשלב בין שניהם?
אודה לכם על חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
לא יצא לי להשתמש בתפוזים
אבל ענ"ד עדיף לדים
כמובן אלו המתקדמים יותר
והתועלות:
מד עוצמה,
אפשרות לטעינה ושימוש לאחמ"כ ללא צורך בחיבור לתקע (בחלק מהלדים, לא כולם)
לא מתחמם
שטוחח ונוח לנשיאה

• הוסף לסימניות
לדים

והתוצאה לא קרה מידי
הכוונה אור לבן מידי?

אשמח לשמוע דעו נוספות
חשוב לי מאד

• הוסף לסימניות
חברים תנו מנסיונכם

מה אתם אומרים ?
בעיקר המלומדים והמנוסים שבעסק

• הוסף לסימניות
זה לדים
יש פה בנות, שימו לב
קר לך?

קבצים מצורפים

• DSC07035.JPG
    3.7 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
היי במחשבה שניה אני נזכרת יש פה שלושה פנסי לדים ותפוז אחד (בעיקר תאורה אחורית בפריים הזה)

• הוסף לסימניות
אין לי מילים

באמת התיעצתי עם צלם מנוסה והוא המליץ לי שילוב של לדים לkey ו-fill
לback-תפוזים
התמונה שלך כרגיל מהממת
(והעומק שדה ......-זה בsony a7?)
יש לך המלצה לגבי חברה ,סוג ,מה להקפיד שיהיה בלדים ?

• הוסף לסימניות
כמה נחוץ לסט טוב ?

כמה פנסים צריך ? 3 לדים מספיק שניים ותפוז ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון קחי בחשבון שהעבודה עם תפוז היא מעצבנת
זו נורה חמה פיזית, נשרפת הרבה, קשה לשלוט על העוצמה (גלטינים מרככים כמובן אבל זה לוקח זמן)

בכל אופן בלדים כדאי לקחת עוצמות של 1200-900 כמובן עם שליטה על טמפרטורת צבע
לסט צריך מינימום שלושה פנסים- key; fill; back
תמדי כדאי עוד בשביל ליצור משחקי עומק ,למשל, אם רוצים תאורת רקע בנוסף, או הארה נקודתית על חלק מהפריים (בדוגמא שהעליתי יש פנס קטן שמכוון לפמוט מקדימה ויוצר את עיגולי האור)
מאד שימושי פנס לד קטן- 160/200 לדים שעובד עם בטריות- זה יכול להוות פנס שלישי או נוסף
כל הלדים ניתנים להפעלה ע"י מצבר/בטריות יעודיות
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה

עזרת לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה