תאורה - צילומים בסטודיו

• הוסף לסימניות
שלום.
צילומים בסטודיו, ללא עיבוד.
רציתי לשמוע חוות דעת לגבי התאורה.
משום מה נדמה לי שהתאורה לא מספיר רכה. יש קמטי הבעה בולטים מידי, ומדובר בילדה בת 6 סה"כ!

סופטבוקס ומטריית סופטבוקס משני צידי הילדה, + תאורה אחורית.

וחשוב לי לציין שאני עם מחשב נייד שהמסך זז ומשנה את כבות ובהירות הצבעים. יכול היות שאני לא רואה את הצבעים האמיתיים.

תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_3102.JPG
    3.3 MB · צפיות: 0
  • IMG_3144.JPG
    3.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נראה יותר תאורה צידית מתאורה אחורית, בתמונה הראשונה היא גם זולגת לפנים
הסופט בוקס נמוך מדי והשיער אטום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1940757:
נראה יותר תאורה צידית מתאורה אחורית, בתמונה הראשונה היא גם זולגת לפנים
הסופט בוקס נמוך מדי והשיער אטום

תודה.
מה זה שיער אטום?:)

• הוסף לסימניות
היי חדוה. איזה כייף לראות אותך.
יאלה לעלות ופול הצלחות!!

הילדה בונבונה!!

לגבי התאורה:
אם תשימי לב בתמונה התחתונה - יש אור על השיער בצד שמאל- זה יופי!!
אם זה היה גבוה יותר\ ומונמך כלפי מטה. = התאורה היתה מתפזרת על כל השיער כולל החלק העליון והאחורי יחד.
להבנה:
צפה בקובץ המצורף 274163

זו התחלה מקסימה.

קבצים מצורפים

• IMG_3102.JPG
    KB 32.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה רוחי על ההסבר... כיף לשמוע ממך,
ורותי באמת ההערות מדוייקות! הסופטבוקס היה אכן נמוך.רק טיפה יותר גבוה מהילדה. סתם שיקול דעת מוטעה, חשבתי כך שפחות יהיו צללים על הפנים. רציתי מראה נקי מצללים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1940805:
היי חדוה. איזה כייף לראות אותך.
יאלה לעלות ופול הצלחות!!

הילדה בונבונה!!

לגבי התאורה:
אם תשימי לב בתמונה התחתונה - יש אור על השיער בצד שמאל- זה יופי!!
אם זה היה גבוה יותר\ ומונמך כלפי מטה. = התאורה היתה מתפזרת על כל השיער כולל החלק העליון והאחורי יחד.
להבנה:
צפה בקובץ המצורף 274163

זו התחלה מקסימה.

הסבר מפורט.

לא הייתי אומר אטום, אלא טיפה באנדר, לא משהו שנורא מציק לי, ואם כן אפשר לפתוח טיפה בפ"ש.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איפה התאורה האחורית?
תאורה אחורית צריכה לבוא מאחורי האובייקט וליצור הפרדה מהרקע, אין כאן תאורה אחורית

התאורה הצידית חזקה מידי משמאל בתמונה הראשונה ושורפת קלות את פני המצולמת
בתמונה השניה זה מסתדר כי התאורה החזקה לא פוגשת משטח עדין כמו פני הילדה אלא נחסמת חלקית ע"י הכתף / השיער.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
שלום.
התמונות יפות בעיני, אם כי יש בתאורה ובאווירה משהו שמבגר מדי את הילדה.
לגבי כיוון התאורה.
שימי לב שהתורה העיקרית מגיעה מצד שמאל, ובתמונה הראשונה היא נופלת יפה על הפנים של הילדה.
בתמונה השנייה הכיוון של התאורה נשאר זהה, אך הכיוון של הילדה השתנה.
במקרה כזה יש צורך לשנות את.כיוון התאורה.
הדרך הקלה יותר היא להעמיד את הילדה לפי כיוון התאורה, כלומר- הפוך מהכיוון שהיא עומדת.

• הוסף לסימניות
בעיניי התאורה בתמונה השניה על הפנים יותר טובה מבראשונה,
בראשונה מפריע לי שהיא מסתכלת הפוך מכיוון האור
ובשניה את האחורית להעביר לצד השני ויותר אחורה כמו שאמרו,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה