תאורות לסטודיו

• הוסף לסימניות
עד עכשיו צילמתי ילדים רק בחוץ.
עכשיו אני פותחת גם סטודיו, ואני צריכה לקנות תאורות.
אני רוצה תאורות של Godox,
מה דעתכם מבין הדגמים?

ואם מישו רוצה למכור יד שניה, מענין אותי גם.
תודה!!

• הוסף לסימניות
אם את הולכת על פלאשים גדולים אני ממליץ על סדרת ה-QT
יש להם ׳קצב אש׳ גבוה שיכול מאוד לעזור לך בצילום מהיר של ילדים תזזיתיים

בתנאי שכל הסט שלך הוא מאותה סדרה (ולא לערבב גודוקס עם מותגים אחרים, גוון האור של הגודוקס קר יותר ולא כדאי לערבב גוונים)

אופציה נוספת - הפלאש הנייד של גודוקס (AD-360)
קומפקטי (יחסית) ורלוונטי גם לצילומים בחוץ
סוללה חזקה מאוד
מגוון אביזרים מותאמים

אני מניח שלסטודיו קטן ה360 יתאים יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1929314:
חשמליים או ניידים?

גמני מתעניינת.
אני מעוניינת בחשמלי.

• הוסף לסימניות
איזה ביטוי זה "פלאש חשמלי" :)

לי יש גודוקס, אני סופר מרוצה.
ואכן כמו שMS כתב הם טיפה קרים יותר (ונטיה לירקרק קל) לעומת פלאשים אחרים.
אאל"ט יש לי את הדגם הפחות מהיר- וגם הוא מהיר מספיק.

• הוסף לסימניות
היתרון הגדול של הגודוקס שברוב הסדרות ניתן לחבר סט משדר-מקלט תואם ויחסית זול ולשלוט מרחוק בעוצמה. בלי הצורך לגשת ולשנות עוצמה ידנית.

הQT טובים מאוד אבל יחסית יקרים. בתקציב מוגבל הייתי מעדיף יותר ראשים ואביזרי רכוך מסדרות "פשוטות" יותר (יש את הQS ואת הDE - לא סגור על ההבדלים ). על השליטה מרחוק לא הייתי מוותר.

את יהיה בכל מקרה שימוש גם לצילומי חוץ אז הייתי שוקל לקנות את אחד הניידים (ה360 החזק יותר- ה180 החלש יותר או אפילו ה850 לחלק מהראשים - ה850 פחות יתאימו לבק לייט עם כוורת או תאורה ראשית- יכולים לתת תאורה משלימה . אני עובד איתם המון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה