בעיקרון לא אמור להיות שאלות אבל לפעמים יש שאלות של דברים בסיסיים שאותם צריכים לדעתשאלה לגבי החומר לתיאוריה-
יש הרבה הסבר על הילוכים ידני
אבל אני מתכוונת ממילא ללמוד רק על אוטומט
כמה באמת בפועל שואלים במבחנים על הילוכים ידני והמסתעף? הראש מסרב לקלוט את זה, כנראה שיודע שזה לא יהיה לי נצרך בפועל![]()
אין בפועל שאלות על ידנישאלה לגבי החומר לתיאוריה-
יש הרבה הסבר על הילוכים ידני
אבל אני מתכוונת ממילא ללמוד רק על אוטומט
כמה באמת בפועל שואלים במבחנים על הילוכים ידני והמסתעף? הראש מסרב לקלוט את זה, כנראה שיודע שזה לא יהיה לי נצרך בפועל![]()
דווקא היה לי חבר שהיה לו שאלה והוא שאל את האחראי למה יש שאלה והוא אמר לו שזה דבר בסיסי שצריך לדעת גם מי שלא עושה על ידני, אבל היה שאלה על ידניאין בפועל שאלות על ידני
זה קטגוריה של מכני האוטו אין היום שאלות ישירות על מצמד ידניד
דווקא היה לי חבר שהיה לו שאלה והוא שאל את האחראי למה יש שאלה והוא אמר לו שזה דבר בסיסי שצריך לדעת גם מי שלא עושה על ידני, אבל היה שאלה על ידני
y9769080אין לכתוב כתובת מייליש סרטונים כקובץ דיגיטלי אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח באישי
עושים את הבדיקה של הראיה אצל אופטיקות שמורשות מטעם משרד התחבורה, אפשר לראות באתר שלהם איפה יש
מוציאים טופס ירוק לפני שנגשים לתאוריה
יש מורי נהיגה שלא מוכנים ללמד לפני שעוברים מבחן תאוריה ויש מורי נהיגה שמוכנים
ההמלצה היא לא לעבור על הספר ללמוד תאוריה כי יש שם הרבה דברים שלא באמת צריך לדעת, הפיתרון הוא לעשות מלא פעמים מבחנים עד שמצליחים ב90% ואז אפשר לגשת
בהצלחה!
y9769080 @ gmail.comy9769080אין לכתוב כתובת מייל
בלי להכין כמו שצריך הרבה נופלים, וחבל.אין מה לדאוג ממבחני תאוריה
אשמח לקבללי יש בקובץ, סרטונים מצוינים אפשר ללמוד רק מהם ולעבור בתאוריה
אם אפשר תודהיש סרטונים כקובץ דיגיטלי אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח באישי
עושים את הבדיקה של הראיה אצל אופטיקות שמורשות מטעם משרד התחבורה, אפשר לראות באתר שלהם איפה יש
מוציאים טופס ירוק לפני שנגשים לתאוריה
יש מורי נהיגה שלא מוכנים ללמד לפני שעוברים מבחן תאוריה ויש מורי נהיגה שמוכנים
ההמלצה היא לא לעבור על הספר ללמוד תאוריה כי יש שם הרבה דברים שלא באמת צריך לדעת, הפיתרון הוא לעשות מלא פעמים מבחנים עד שמצליחים ב90% ואז אפשר לגשת
בהצלחה!
אשמח מאד לקבל, יעזור לי מאדיש סרטונים כקובץ דיגיטלי אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח באישי
שולחאשמח מאד לקבל, יעזור לי מאד
y0527644881 שטרודל ג'ימייל וכו'
תודה רבה
שולחגם אני אשמח לקבל blumira8 שטרודל וכו"
תודה רבה
אני גם ממליצה על האתר הזהלילך תאוריה'
נשלח@זיי גיזונט אשמח לקבל את הסרטונים, תודה רבה.
zlygbtmn * gmail.com
וגם: האם אתר 'עברתי' עדיין פעיל כיום?
וגם: האם אתר 'עברתי' עדיין פעיל כיום?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //