תאורת חלון

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• ישן.jpg
    1.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מדהים! שתפי אותנו איך הגעת לתוצאה היפה הזאת!

• הוסף לסימניות
לא יאומן כי יצולם...:)
אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה פרידמן;802966:
מדהים! שתפי אותנו איך הגעת לתוצאה היפה הזאת!

צולם בבוקר .הילד ליד החלון מצד ימין ארון שחור מצד שמאל הוספתי קצת רקע שחור
אין לי נתוני צילום-התמונה ישנה .

• הוסף לסימניות
בוןבון

• הוסף לסימניות
רפלקטור מצד ימין היה משדרג אותה אפילו יותר! (למרות שיש משהו דרמטי בצל הזה...) בטח אפשר להאיר גם עם פוטושופ.
בגדול מדהים מדהים
יש לך את זה

• הוסף לסימניות
תאורה יפה מאוד, הבעה מעניינת.

• הוסף לסימניות
בס"ד
תמונה מדהימה, זה ממש דומה לציור.

• הוסף לסימניות
דווקא אני אוהב את התמונה בלי תוספת תאורה, זה מעט יותר דרמטי וזה בהחלט מחמיא לזאטוט.

לדעתי הWB לא לגמרי מדוייק, טיפונת לקרר ואולי גם להוסיף מעט קונטרס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י motey2;804131:
זה לא התמונה זה הילד..

חשבתי שרק אני חושבת כך כי זה הילד שלי..............[אמהות עיוורות לפעמים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;804257:
דווקא אני אוהב את התמונה בלי תוספת תאורה, זה מעט יותר דרמטי וזה בהחלט מחמיא לזאטוט.

לדעתי הWB לא לגמרי מדוייק, טיפונת לקרר ואולי גם להוסיף מעט קונטרס.

ממש ממש לא לקרר WB...

• הוסף לסימניות
אם את מקררת אני מוחק לך את הלייק לתמונה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;804405:
ממש ממש לא לקרר WB...
וודאי שכן לקרר. העור אדמדם מידי. הבלונד גם הוא הפך צהבהב . ולובן העיניים לא לגמרי לבן שזה הוכחה ברורה לעניין הWB. אלא שזה לא כ"כ מהותי ואם את מתקנת אז ממש בקטנה!!

• הוסף לסימניות
לא קריטי...
(מיכאל אולי המסך צריך כיול? ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה