לי יש אותם בדיוק! (200)נכתב ע"י RacheliM;1520684:את בטוחה שהם של 200?
כי אני זוכרת שיש אותם מ400..
לי יש אחד כזה של 400 והוא מצויין.
חוץ ממנו יש לי 2 של Mircopro של 200 והם גם מעולים...
ממליצה מאד.
נכתב ע"י נחמי052;1521333:תודה לכולם..פשוט הם יותר זולים לכן שאלתי אבל אם צריך אז....
השאלה אם יותר טוב 3 של 200 או שכמו שכתבתם אחד גדול ועוד קטנים של 200
נכתב ע"י ETStudio;1522117:אם זה משמעותי בתקציב, אני לא בטוח שיש עניין. אולי לא כולם יסכימו איתי, אני למשל הייתי קונה שלושה קטנים, במקום שניים גדולים. בעבר כשהיה ברשותי פלאש של 250W, כמעט אף פעם לא עברתי בו את חצי העוצמה בצילומ סטודיו. זה פשוט היה די מיותר. אז כן, לדעתי שלושה של 200W בשימוש נכון [ולא לסגור צמצם ל16, להוריד איזו ל 50 וליילל שהתאורה חלשה] יעשו עבודה מצויינת ויחסכו בתקציב!
דרך אגב, בנוגע לפלאשים ממש לא נכון לומר ש"יותר חזק יותר טוב". פלאש חזק לא יכול להנמיך ולדייק עוצמה בעוצמות נמוכות כמו פלאש יחסית "חלש". עדיין 400W הוא לא חזק מדי, אבל מן הסתם בשלב זה הוא עדיין מיותר.
בהצלחה!
נכתב ע"י msphoto;1526739:כשאני מצלם סטודיו באולמות - אני משתמש ב7-8 פלאשים, 2 של 300, 2 של 400, 2 של 600, ועוד אחד או שניים 500/600
אמנם מדובר בסטודיו גדול, אבל לא זו סיבת העוצמה אלא הצורך להפריד לחלוטין את תאורת הסטודיו מתאורת המקום, בצילום סטנדרטי זה לא קריטי, במשחקי תאורה מורכבים זה חובה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים