טיול בחו"ל תאילנד לזוג חרדי יש חיה כזאת? [מניסיון / מידע מוצק]

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבתי בכותרת אשמח לקבל כל בדל מידע מוצק!
שמועות / סברות / סיפורים מעלונים / ושאר ירקות לא יקדמו אותי
ובבקשה לא להסיט את האשכול
טוב אחרי כל ההקדמה
אשמח לקבל מידע האם שייך טיול לזוג חרדי לתאילנד בקיץ
מבחינת
כשרות
צניעות [בכל מקום בארץ ובחו"ל צריך שמירה כמובן אבל במזרח הרחוק ישנם דברים שאין במקומות אחרים ואני מתכוין לשאול האם ישנם מקומות נופש בלי הדברים הללו ]
מניינים
שבת
וכו'
ואם אפשר גם לתת סדר גודל של עלויות זה כבר ממש יהיה בונוס

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון ואין לי מידע מוצק.
ובכל זאת, זוג חרדי שמודע לעצמו יכול לטייל בתאילנד, עם כמה הדגשים.
כשרות, מניינים ושבת - יש בבית חב"ד בערים המרכזיות כמו בנגקוק.
גם את מקום השהייה צריך לבחור בקפידה, רק ברובע של חב"ד.
עלות כוללת לזוג - סדר גודל של 10-15 אלף.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בני משפחה שלי נמצאים כעת בתאילנד
מהתמונות, לא נראה הגיוני שזוג חרדי יכול לטייל שם...
אולי בחורף? אם יש שם חורף....

• הוסף לסימניות
בני משפחה שלי נמצאים כעת בתאילנד
מהתמונות, לא נראה הגיוני שזוג חרדי יכול לטייל שם...
אולי בחורף? אם יש שם חורף....
אז איך הם מסתדרים שם, וחוץ מזה לא כל תאילנד זה הנקודות הספציפיות שהם צילמו.
ובכללי - תאילנד זה חלום.

• הוסף לסימניות
לגבי צניעות דווקא בתקופה של גשמי מונסון כנראה יותר טוב.
לגבי כשרות- יש בתי חב"ד, ויש גם אפשרות להביא כירה חשמלית וכלים מהבית, ולהתבסס על תבלינים טריים, ביצים פרות ירקות קטניות ודגים- הכל טריים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאילנד היא לא ארץ שמתהדרת בצניעות היתרה שלה בלשון המעטה.
החופים והמקומות המתוירים זה ממש זוועה מבחינת צניעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה